WS- için özel bölge...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CeNNeT_KaÇKıNı tarafından 18 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ws isteyenler için UMB gibi özel bölge ve davet seçeneği olmalı mı??

1. Evet kesinlikle olmalı

oy sayısı 19
    95,0%
  2. Hayır hiç gerek yok.

oy sayısı 1
    5,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyun içinde ws isteyenler için grup daveti gibi özel davet butonu olmalı kabul eden oyuncular umb gibi düello arenasına çekilmeli böylece ws atmak isteyenler için güzel bi etkinlik olur kaçma derdi yok.

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

guzel fikir ,habire chatte vs isteyen var mi gibi taleplerde sonuclanir :)

3. Ultimate Battle Arena varya o vs için yapımmiş zaten ...

kaç tane harita istiyorsunuz :)

4. umb de kendin seçmiyorsun rakibini aynı değil o yüzden.

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

odulsuz olmali ama,simdi kendin secicen diyince bende istismar fikri uyandi,yaparlar ,anlasmali keser kesilirler:)huyumuzdur....sadece kendini o kisi ile deneme amaci ile yapilsin:)

6. Böyle bir konu var diye hatırlıyorum ama yinede oy verdim.

7. Ultimate Battle Arena
    aynı anda bastıgında oluyor neden olmuyor kaç kere arkadaşlar vs yaptı Ultimate Battle Arena

8. elbette ödülsüz sadece ws isteyenlerin kapışacağı kaçmanın mümkün olmadığı bir özel arena olmalı. böylece chat biraz olsun rahatlamış olur diye düşünüyorum..

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. WanKÜ1

WanKÜ1 User

süper bir konu eline sağlık umarım kabul görür çünkü hemen her online oyunda vs daveti var bu oyunda neden yok veya neden bu kadar geliştirmesi zor yapıyorlar bu oyunu yap indirmeli geliştir isteyen indirsin oynasın isteyen flash playerdan oynasın darkorbit bu kafayla giderse daha cok para kaybeder

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.