X-1 ve X-8 Ticaret Sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve J·ßۮљ tarafından 22 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Palladium topladığımız zaman sadece 5-2 deki yerde GG'ile takas edilebiliyor...
    Bence X-1 ve X-8 ' de ve hatta Ticaret Diroit'i " HM7 " 'yle bile takas edilerek GG'ye çevrilebilmeli derim ben..

Not: Konu Daha Önce Açıldımı Bilmiyorum fakat Alıntı Değildir..

2. saalih134

saalih134 User

olursa iyi olur ama ben her durumA uygunum :D

3. ek hangarıda boşuna aldık biz....
    OLMAMALI

4. saalih134

saalih134 User

ek hangarlarıma farklı gemiler almak için aldım hangarları nasıl bir düşünce tarzıdır bu :D

5. Direk Kestirip Atmış bazı arkadaşlar..
    Ek hangar konusuna gelecek olursak tamam sen almış olabilirsin ama almayan hatta alamayan birçok arkadaşımız var..Kişisel değil toplumsal düşünmelisin derim ben bu oyunu birtek sen oynamıyorsun.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Sayın тнєℓαѕтѕαмuяαι lütfen fikirlerimizi belirtirken karşımızdakini kırmamaya dikkat edelim.Tekrarında ceza alırsınız.

KeskinBicak bunu beğendi.
  7. teşekkürler mod'um.. Bu arada konuya fikirlerinizi sunarsanız sevinirim..

8. KARANLIK

KARANLIK User

Ben kararsızım ancak önceden sadece bunun için ek hangara para verenler olabilir.Yani burda oyuncuların fikirleri önceliklidir bakalım onlar düşünecek iyi forumlar.

KeskinBicak bunu beğendi.
  9. :) 5-3 ten 5-2ye geçmek için :)

evet işte bunu diyordum bende

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Nisan 2014
  10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.