x-1'de Kutu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ILYRevenge tarafından 5 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ILYRevenge

ILYRevenge User

x-1'de normal kutulardan uri ve gg çıkmıyor mu artık? 20 dakikadır topluyorum sadece lazer,kredi çıkıyor.

2. DK1002

DK1002 User

levelin yüksekse çıkmaz hiçbir şey

3. ILYRevenge

ILYRevenge User

Onu biliyorum ondan bahsetmiyorum,seviyem 5 ve uri ve gg çıkmıyor x-2ye indim 15 dakikada 500 kadar uri topladım x-1de 30 dakikada 1 tane gg yada uri çıkmadı.

4. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Bu şansa bağlı olarak değişir harita değiştirip bir müddet sonra tekrar toplayın.

Keyifli forumlar.

5. FURKANBEY

FURKANBEY User

Levelin yükseldikce ana haritanda kutu topladığında daha az yada hiç ödül alamazsın. Bunun nedenini bilmiyorum ama heralde botlardan olması gerek. Botlar x1 haritasında olsalardı hiç kesilmezlerdi. Kutular ödül vermediği için x2 haritası ve 4.1 4.2 4.3 haritalarında bota atmayı tercih ediyorlar.

Darkorbit yönetimi botların önüne geçemiyor. Geçene kadarda olan olmuş atı alan üsküdarı geçmiş oluyor. Çoğu klan özellikle sıralamada bulunan klanlar bot kullanıyor. Adminlerin haritayı gezip görmeleri yeterlidir.

Hiç birşey yapılmadığı için de bende kullanmaya başlıyacam hiç kusura bakmasınlar. Benim 2 senede kasamayacağım uriyi fulleyemeyeceğim gemiyi adamlar 3 ayda çok rahat ter bile dökmeden kasıyor.

6. ILYRevenge

ILYRevenge User

Bahsettiğim şey o değil ödül alıyorum tam ama uri çıkmıyor neyse ben cevabımı aldım zaten oynarken artık çıkmıyor net,45 dakikada 1 tane uri bulamıyosak şans falan yoktur x-2 de 2 k kasıyorum o kadar sürede.

Edit:Cm yama notlarına yazılmadı ama artık çıkmıyor falan dedi, neyse konu kilitlenebililir keşke modlarımızda yazsaydı 45 dakikadır boşuna topluyorum :D

Son düzenlenen: 5 Haziran 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.