x 2 cephanesi crediyle satılsınmı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fuyyus_1907 tarafından 20 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

x2 lazer cephanesi crediyle satılsınmı

1. evet x2 cephanesi crediyle satılsın

100,0%
  2. hayır x2 cephanesi crediyle satılmasın

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamun aleyküm x2 lazer cephanesi artık crediyle satılması lazım diye düşünüyorum
    1 bl 2 bl 3 bl haritalarında kasılmak herkes için vazgeçilmez oldu yeni gelen geliştirmelerden dolayı baya yaratık kesilmesi gerek ama x 1cephanesiyle baya zor oluyor gibi yeni gelişenler için
    1 bl 2 bl 3 bl haritalarına cephane ve besleme yetiştiremez olduk x2 lazer cephanesi crediyle satılsın fikrim için sizler ne düşünüyorsunuz acaba

2. ateistkeci

ateistkeci User

Gerçekten artık gelmesi gereken bir şey haline geldi,

Prometheus lazeri görevlerini yaparken benden 50 Attend kesmemi istiyordu ve elimde sadece x1 olduğu için bir tanesini 20 dakikada kestiğim oldu,

Aynı zamanda Prometheus Lazeri birleştirmek için Rinusk toplamam gerekiyor ancak x1 ile İmpulse keserken bile zorlanıyorum şu anda(Beslemesiz 10k vuruyorum),

x2 lazerinin Credits ile satılması oyuncuları bir nebze olsa rahatlatacak önemli bir yenilik olacaktır diye düşünüyorum :)

fuyyus_1907 bunu beğendi.
  3. efdali

efdali User

Bence de artık olması gereken birşey credi ile satılmalı kasılmakta zorlanıyoruz. Oyuna gelen güncellemelerle birlikte kasılmak artık daha zor. Yeni kayıt olan oyuncular için çekilmez bir işkence. Millet prometheusları 16 level yaptı biz hala rinusk kasmaya çalışıyoruz gerçekten çok acı. Bl haritalarında bir yaratığa dakikalarca vurmak zorunda kalıyoruz lütfen x2 credi ile satılsın.

fuyyus_1907 bunu beğendi.
  4. ben uçukcu isem bu fikir tam yerinde sunulmuş.seni tuttum darkorbit oyuncusu :D

5. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Bu konuya benzer bir konu öncedende açılıp Index bölümümüze eklenmişti.Dilerseniz o konuya buradan destek verebilirsiniz.Gerekli cevap verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.