X-2 haritasında GM gemisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Σ•F•S•A•N•Σ™•17 tarafından 16 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Anasayfada gördüm GM gemisi dolaşıcak filan yazıyordu derin bir bilgi verir misiniz ?

2. Cm dersin anlarımda Gm nedir ?

3. Anasayfada yazıyordu İftar etkinliği gibi bir sayfa halinde

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Bu etkinlikte her şirkete birer tane admin gemisi girecektir ( oyun admini admin gemisi ile gelecektir) sonra herkes kendi şirketine ait admini korumaya çalışacak ama düşman şirketlerin admin gemilerini patlatmaya çalışacaktır. Adminini korumayı başaran yani admin gemisi patlamayan şirketlerin tüm oyuncularına ödül verilecektir

iyi forumlar

5. Anasayfada aynen böyle yazıyordu. X-2 haritasında diyordu ne zaman çıkcak gidip keselim

6. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Henüz bize tarih ile ilgili bir bilgi verilmedi duyurular kısmını takip etmeniz gerek. admin gemileri sadece x2 haritalarında olacağından öyle yazıyor olabilir.

iyi oyunlar

7. Fırtıan 17 admini kesmeyeceksin. admini koruyacaksın sıkarsan tek atar .D

8. Anasayfada bi f5 çekeyim dedim bi baktım bu yazıyor. Geçen bi tartışma olmuştu özelden küfür hakaret ettikleri için yapılmayacak gibi. Dedim yapılıcak mı çok güzel olur ama tarihi ne zaman :(

Keseriz ama düşman şirketin adminini :D

9. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

bir aksilik çıkmaz ise gerçekleşecektir

iyi forumlar

10. Nezamn gerçekleşecek andormeda modumuz

11. MODUM birileri dedi kesersen gemin kapanır filan korktum doğru mu. :S

12. Fırtına 17 Hayır etkinlik bu öyle bşey söz kousu olamaz. ..

13. Ya olursa ?

14. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

tabikide doğru değil oyunun adminleri oyuna bu etkinlik kapsamında girecekler yani etkinliğin amacı o kapanma durumu söz konusu değil. Zaten etkinlik dışında da kesseniz kapanmaz geminiz :)
    geçen senelerde admin gemisini kesme etkinliği yapılmıştı hatta o yüzden bu tür endişeleriniz olmasın

iyi oyunlar

15. İyiymiş :D Peki modum bu etkinlikde admin gemilerinin dp ve kalkanı ne kadar olacak :D

16. 1m klkan 1m dp .:) yanlzı admin gmeileri ful+ ful

17. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Hiç admin gemisi kullanmadım ama normal admin gemisi seviyesinde olur :) ( baya yüksek darbe puanı değerleri var..)

iyi forumlar

18. İnş. kullanırsınız :)) Ne kadar mesela :D

19. 1.000.000DP 1.000.000KAKAN OLUYOR GENELDE

20. 100bin vuran birinin bile kesmesi uzun sürüyor :)

-Andromeda- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.