Öneri X-2 icin yeni kapi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve =ΛŤØ௱-ҚΛ尺ɪЛㄈΛ= tarafından 4 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Npc hirsizliklarina karsi dalga kapisi olsunmu (x-2 de)???

1. Evet

100,0%
  2. Hayir (lutfen sebebi yazin )

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Oduller/dalgalar degismeli ( onerilere acigim!! )

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar su 1kac hafta icinde npc mi calanlar cok oldu yaratikin canini azaltiyom adam bana bi sikiyo kacirtiyo beni sinrada npcmi kesip para aliyo!!! Bunun icin x-2 haritasina yeni bir.low gelmeli ama su anki kadar zor.olmayanindan tum yaratiklar kolaydan zora dalga halinde gelsin mesela

1.dalga: 100 streuner
    2.dalga: 50 lordakia
    3.dalga:50 mordon
    4.dalga:50 saimon
    5.dalga:3 devolarium
    6.dalga:10 lordakia , 20 mordon , 20 saimon , 1 devolarium

Olabilir ...
    Kapinin ayrica bir odulu olmayacak sadece npc calinma sorununa karsi bir cozum olacak lutfen destekleyin!!!
    NOT:Odul olarak unvan(dalga kiran) verilebilir!
    Gunde 1 kez.kullanilabilir.
    Savasirken olunmesi halinde dalgalar.sifirlanir ve en bastan baslanir bu sekilde yeni baslayanlar oyuna baglanir. Ve npc hirsizligi sona erer.o hirsiz larda ac ac pet.keser artik!!!

NOT: telefon yeni klavyeye alisamadim 1cok seyi yalnis yazmis olabilirim!!

2. Okuyanlar varsa oy vermeden gecmeyin. Pls

Son düzenlenen: 4 Eylül 2015
  3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak alt alta mesaj yazmak güzel bir görüntü olmadığı için yasaktır.Dikkatli olalım.

Ve konuya da gelirsek buna benzer bir konu bulunmaktadır.Biraz incelerseniz bulabilirsiniz.

İyi forumlar

4. güzel bi fikir de kapıyı tamamlayanlara az bi miktar olsa da bi ödül olmalı mesela 1.000 uri 500.000 cre gibi düşük bi miktar ödülde konulabilir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.