X-3'ten 1 dakika sonra Uridium satın almak.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve muAff_ tarafından 5 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. muAff_

muAff_ User

Merhabalar,

Az önce (3.5+3.5=7Tl)'ye Uridyum çektim. Fakat 21.01 de gerçekleştiği için malesef X-3'ü 10 saniye ile kaçırdım.

Bir şekilde 3 katı fırsatından yararlanabilir miyim ? Yararlanmam için ne yapmam gerekir ?

2. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

etkinlik geçtiği için yararlanamazsın

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

x3 Saati geçti ise , Yararlanamazsınız. 1 Dakika ile kaçırdığınız için , size 3 katı olarak yansıtılması söz konusu değildir. Süre içerisinde satın almanız gerekmektedir.

Kampanyadan yararlanmak için , Bir Sonraki x3 Kampanyasına kadar beklemeniz gerekiyor.

Keyifli Forumlar

4. muAff_

muAff_ User

1 Dakika erken gelsem eve almıştım yav. Oyuna girdiğimde 17'den geriye sayıyordu. :) Sağlık olsun.. Biraz boşuna verdik parayı.

5. Bir bardak soğuk su iç sonrada üstüne aç bir sevdiğin film filan izle :) geçer acısı...

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bir dahaki X3 saatini beklemelisiniz.Bu tür alışverişler sistem tarafından yapıldığından sonradan müdahale edilme gibi bir şansı yok.Sağlık olsun.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.