X-6, X-7, X-8 Haritalarındaki düşmanlar...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ._QuATTrO_. tarafından 16 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Şirketinin X-6, X-7, X-8 Haritalarına düşmanın girişi engellensin mi?

1. EVET KESİNLİKLE

22,7%
  2. HAYIR BENCE GEREK YOK.

77,3%
  3. KARARSIZIM

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ve forum yönetimi.
    Ben darkorbitteki bu hesabıma yaklaşık olarak 2 bucuk yıl önce kaydoldum ve kasmaya başladım. Daha sonra seviyelerim yükselince şirketimin X-6, X-7, X-8 haritalarında kasılmaya gittim ve orada kasılmak gerçekten çok daha zevkli. NPCler olsun verdikleri ödüller olsun. Ancak benim gemim elit değil çok güçlü sıkmıyorum ve darbe puanlarımda diğer oyunculara göre düşük. Bu haritalarda kasıldığım zamanlar benden çok daha güçlü düşman gemileri tarafından kesiliyorum. Tekrar tamir yapıp farklı bir haritaya gidiyorum. Bu seferde orda kesiliyorum ve oyundan soğuyorum. Haritada bir sürü elit kendi şirketimden oyuncular olmasına rağmen bir kere bile vurmuyorlar. Benim gibi düşünen ve benimle aynı şikayetleri eden oyuncular mutlaka var. Biz bu konuyo bir çözüm üretilmesini istiyoruz. Bizimde bu oyundan zevk almaya hakkımız var. Tamam bot kullanan oyuncuların çoğu temizlendi.Ancak emin olun bu olay bizi oyundan çok daha kolay soğutuyor. Oyun yöneticilerinden bu konuda anlayış ve bir çözüm yolu bulmalarını istiyoruz. Şimdiden teşekkürler herkese iyi oyunlar...

2. Olmamalı -1

3. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bence çok saçma bir öneri zaten oyunun amacı birbirini kesmek ne anlamı kalır oyunun

4. x-8 haritasında kasıl yada saglam klan gir

5. şöyle düşün 14 level bi goliaht gemin var full lf3 sün ama diğer herşeyin yarı uri yarı credits ile alınmış petin yok irisin yok ve senin bi hedefin var full iris yapmak ya da bi pet alıp gg kapısında kasılmak ama bunu sürekli birileri engelliyo ne yaparsın???

6. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

sende şöyle düşün 30 arge gemin var full lf4 full havoç falan filan bu kadar full olmasada olur yani sağlam gemin olsun baskına çıkıyorsun ve bazı haritalara atlıyamıyorsun ne kadar kötü bir durum olmazmıydı

7. Ee, peki saldırı yok. Ne yapacaksın, sen elit olduğun zaman kasılmaya devam mı edeceksin?

O zaman hiç bir haritaya düşman giremesin! Bence kötü bir fikir, yine de saygı duyarım.

8. coder545

coder545 User

botlari temizlerken argeleri sildiler full lf4 adamin argesi gitti bir ayda tekrar 30 arge yapti grup kapisinda.gemileri silselerdi o kadar dusman olmazdi.ve x-6daki dusmanlar bizim sirketin klaniyla anlasip sabahtan aksama kadar cubi donuyolar bizim sirket hicbir sey yapamiyor dusman haritada canavar kesme siniri olabilir

9. Mantıklı konuşun azıcık yaw .. X-6, X-7, X-8 yasaklanırsa bu sefer eski haritalarda kasılanlar eski haritalar da öyle olsun diyecek .. x-1 zaten koruma da ... Bu seferde atlama kuponum bitti PvP den geçiyorum sıkıyorlar deyip PvP koruması isteyecek .. Eee afedersiniz ama biz ne yemeye oynuyorum bu oyunu ???

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Haziran 2014
  10. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Üslubunuza dikkat ediniz..

Keyifli forumlar

11. Kardeşim sen neden her konuya şiddetle yaklaşıyorsun. Karşındakide insan düşüncesine saygı duyman gerek. Her yorumuda kırmızı renkle yazıyorsun ne gerek var herkese öfkeyle çıkışma.

12. Benim düşüncelerim benden başka hiç kimseyi ilgilendirmez bu bir.
    ikincisi de ben kırmızı rengini sevdiğim için öyle yazıyor başka hiçbir şey ile alakası yok.

13. Seninle tartışmaya giremicem gecenin bi yarısından hadi iyi fırumlar.

14. savaş oyununda savaş olmaması fikri cok ilginç

15. Yani. :D

16. Kamu bozup tallon keseni kestinmi sen hiç veya cubi cevresinden 5 adam almak nedir bilmiyorsun bu yüzden bu fikri ortaya sunuyorsun o haritalara giriş engellenirse çoğu kişi kasamaz iyi forumlar.

17. konuyu 3 defa okudum ne önerdiğini anlamadım ? açıklarmısın :D ama x6-7-8 haritalarına düşman girmesin diyosan olmaz :D bizde güçsüzdük zamanında lokumu x3le zor kesiyoduk. sabrettik yaptık güzel bi gemi o yüzden az katlanıcaksın yani durum bu, 3-4 kişi bul senin gücünde arkadaş ol onlarla sonra onlarla kolaylıkla boss tallon bile kesersin rahat rahat kasılırsın.

18. Senin düşüncelerin eğer başkalarını rahatsız ediyorsa ilgilendirir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.