X-8 Haritalarında Arka Plan Resmi Göstermiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve QaBBaLaH tarafından 20 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. QaBBaLaH

QaBBaLaH User

yardımcı olun adminlerim mini mapte gösterilen resim var ya arka planda oun olması gerekir ama yok ve sadece x-8 haritalarında öyle arka plan resmi ayarı da ortada zaten düşükte siyah oluyor ama ortada gösteriyor fakat x-8 haritalarında orta da bile bırak ortayı yüksekte bile siyah sis falan geliyor taş veya gezegen varsa o akdar arka plan siyah ayarlardan kaynaklı değil benden de bir yardımcı olun boş saçma bir şey de söylemeyin gayet açık sorunum

2. TR6? Böyle bi sorun yok şu an, bende normal.. Sırf senin için gidip baktım :)

3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Denemeler yaptım ve sizin yaşadığınız sorunu yaşamadım. Siz öncelikle çerezlerinizi silip tekrar oyuna giriş yaparmısınız. Ayrıca bu gibi durumlarda resim ile kanıtlamam yaparsanız iyi olur.

İyi Forumlar.

4. QaBBaLaH

QaBBaLaH User

konu kitlenebilir çerezleri sorunu çözdü

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.