x-bl pvp

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve the_flood tarafından 11 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

x-bl haritalarından pvp kalkmalı mı ?

1. evet

oy sayısı 12
    85,7%
  2. hayır

oy sayısı 2
    14,3%
  3. farketmez

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. the_flood

the_flood User

bunu çoğu kimsenin desteklemeyeceğini biliyorum.Ancak ben yalnız şavaşan biriyim.Tek oynayan biri olarak görevleri de tek yapıyorum ama oyunun geldiği son noktada artık gruplara bile izin verilmiyor oynamalarına.bu nedenle şu anda yeni olan ve en değerli harita BL artık gruplara değil klanlara kalmış durumda.Ben tek oynamak istiyorum ve tek ne kadar cephane,roket gider düşünmeden görev yapmak ve ekipman kazanmak istiyorum.

-crusmaster99- ve muh722 bunu beğendi.
  2. bu konuyu ben de açmayı düşünmüştüm ama destek alacağımdan şüphelerim vardı,konuya katılıyorum Bl haritalarında sıralama gemileri sürekli kesiyor bizim gibi prometheus fullemeye çalışanlar bıkıyor 4-5 kere kesildikten sonra pushing cezası yerim korkusuyla haritadan çıkmak zorunda kalıyoruz

Ek olarak sadece rakip şirketler değil örnek vereyim 2 hafta kadar önce invoke grubundayken benle aynı şirketten arkadaşın biri klanıyla gelmiş süreyle impulse kesmem lazım kimse dokunmayacak filan diyor bir dokundum impulse'lara 5 kişi üstüme çullandı doğdukça kestiler aynı şirket filan dinlemeden

the_flood ve -crusmaster99- bunu beğendi.
  3. Öncelikle konu yeri burası değil. Fikire gelecek olursak bu bir çok insanın şikayet ettiği bir durum. Ben oyunun klan oyunu olmasını zaten hiç istemiyorum. PvP'ye kapanması pek olası değil ama insanların PvP yapmasının yeri de orası değil. 4-x haritaları boş dururken kasılma haritalarında savaş dönüyor bu oyun dinamiklerine de aykırı bir durum. İnsanların savaşmamasını teşvik edecek bir sistem bulunmalı. En önemlisi de dost gemi dost gemiye sıktığında kırmızı veya beyaz olsun yine de eksi almalı. Alacağı rakam verdiği hasara göre ayarlanır artık.

the_flood ve -crusmaster99- bunu beğendi.
  4. the_flood

the_flood User

konu mod lar tarafından taşınabilir uygun yere.yorumlar için tşk. Herkesin yorumunu bekliyorum.

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuz Güncelleme ve Fikir Havuzu bölüm kurallarına uymadığı için oraya taşıma gerçekleştiremiyorum, eğer oraya bölüm kurallarına uyacak bir şekilde yeni konu açarsanız arkadaşlarımızdan destek almaya başlayabilirsiniz. Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz, fakat lütfen orada ifade edilen her adıma uyunuz. Oraya konu açmanız halinde buradaki konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Kısacası rahat rahat bota atayım diyorsun :)

Bana kalırsa tam da pwp haritası burası oyunda elde edebileceğin herşey maksimum düzeyde bu haritada ve onu elde etmek kolay olmamalı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Nisan 2019
  7. the_flood

the_flood User

şu anda çok kolay mı elde ediyorsun peki dostum.zaten bazı yaratıkları tek olarak kesmen mümkün değil yada çok zor,grup yapman gerekiyor.fakat oyun öyle bir haldeki 3 evrenden tek klanda toplanmalar yüzünden kendi adamım bile bana sıkar durumdayken ne kolaylığından bahsediyorsun.Sende bot varsa bilemem tabi ki.
    dediğim gibi zaten çoğu görev grupça yapılması gerekirken pvp bana pek de uygun gelmediğinden böyle bir sohbet başlattım.illa da bir klanda olmak zorunda olmadığım bir oyun hayalindeyim halen yavaş yavaş umudumu yitirsemde. ( şu anda klan göründüğüne bakmayın bende,klanda tek başımayım)

güncelleme ve fikir havuzuna konuyu taşımış bulunmaktayım.oy verenlerin oraya da kullanmalarını rica ederim.herkese iyi oyunlar

konu açıldığından buradaki konu kilitlenebilir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Nisan 2019
  8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir. Yeni açılan konuya buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 11 Nisan 2019
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.