X Oluşumu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™$ŦλЧ*ωÎŦĦ*λλΣ™ tarafından 30 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu uçuş düzeninin bilgilerinde yer alan "-Ödül: % 100 şeref puanı" şeklindeki açıklamanın daha doğru bir şekilde yazılması gerektiğini düşünüyorum.Çünkü bunu şeref puanını azaltıcı bir özellik olduğunu geçtiğimiz hafta sonu Pazar günü yaptığım ZETA kapısını yaptıktan sonra farkettim.
    Almam gereken 400.000 şeref puanını resmen çöp olmuş oldu.Burada benim de hatam olabilir fakat bu şekilde belirttikleri için ceza olan bir durumu ödül olarak görmeme neden oldu.
    En azından yeni başlayan arkadaşların da buna dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum.
    Herkese iyi oyunlar ...

2. Şeref puanını azaltmıyor. Kazandığın şeref puanları -%100 olarak geliyor yani sıfır. Şeref puanın olduğu gibi kalır. Kapı yaparken kapı bitmeden başka bir uçuş düzenine geçersen şeref puanını tam olarak alırsın

3. -Star-

-Star- User

Oyunda malesef böyle sorunlar bulunuyor dostum, -1.500 uridium kazandın gibisinden vesaire.Yalnız düzeltilebilecek bir durum değil sanırım,bir dahakine dikkatli ol,geçmiş olsun.

4. Alfisti35

Alfisti35 User

aynı durumu bende yaşadım hemde 2 kapı yaptım npc kestım dünya kadar şerefe dikkat etmezdim geçenlerde hep aynı kaldıgını fark ettım , geçmiş olsun yapacak bırsey yok :)

5. Saolun arkadaşlar ben sadece yeni başlayan arkadaşlarında bu konuda bilgileri olması gerektiğini düşündüğüm için yazdım.Geri gelmese de olur :)

6. WolfWar

WolfWar User

İlk başlarda bende aynı şeyi yaşamışım o eksiyi tire işareti zannedip kullanıyordum sonradan anladım geçmiş olsun :/

7. Geçmiş olsun ben her zaman derim DİKKAT !!! iyi bişeydir :D

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.