X1 Etkinlik haritası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FurkanS53 tarafından 21 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FurkanS53

FurkanS53 User

Dha önce size dedim, x1 etkinlik haritasında 16 lvl üzeri oyuncu var. Siz bana bu oyuncuların ödül almadığını söylediniz ama alıyorlar. Supporta ilk şikayet ettiğimde hala devam ederse tekrar yazdın dedi. Bu oyuncu hala haritada bizle beraber yaratığı kesiyor. Şikayet ederken 18. Seviyedi şimdi 19. Seviye oldu. Bu oyuncu ödül falan almasa o haritada niye cephane harcıyor? Haksız haritada olup haksız kazanç sağladığı yetmiyor gibi etkinlik npc sini radyasyona sokarak bizlerin patlamasına neden oluyor. NPC kendine kırmızı olmadığında her seferinde radyasyona sokuyor ve kendine geçene kadarda devam ediyor.

İlk şikayetim dikkate alınmalıydı. Yaratığı sömürdü resmen ben 1 haftadır NPC yi kesiyorum hecate çıkmıyor. Bu adam hecatesini tasarımlarını çıkardı. Bunları haksız kazandığını düşünüyorum ama nafile kime söylüyoruz

Son düzenlenen: 21 Şubat 2019
    KATALONYA bunu beğendi.
  2. 16 Level iken kapıya girip seviyesini kapıda yükseltmiş olabilir çünkü bu etkinlik tecrübe kasmak için fırsattır ve herkesin bu kapıda kolay bir şekilde 19 lewele yükselte bileceğini düşünüyorum. Eminim ki kapıdan çıktığı an bir daha giriş yapamayacaktır. Bu şekilde düşünüyorum tabi adam bu işin bugunu bulmadıysa..

3. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

aldıkları azalıyor tıpkı x1 haritasında lwl atladıkca kutu içerikleri düştüğü gibi 21 lwl gemiyle denedim atmadı mape sınıra ulaştımı giremez ve o levele ulasana kadarda az da olsa birşeyler kazanacaktır

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Şubat 2019
  4. FurkanS53

FurkanS53 User

Demekki leveli yetiyorken hangar bıraktı. Bu oyuncuyu haritalarda da gördüm ama sonra yine etkinlik haritasına geldi.

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Lütfen dediğiniz üyenin adını ve profil linkini alarak durumu support'a bildiriniz, böylece gerekli inceleme yapılacak ve eğer dediğiniz gibi bir durum varsa haritadan atılacaktır. Arkadaşlarımızın da dediği gibi büyük bir ihtimalle düşük seviyedeyken girerek içeride gemisini bıraktı ve seviye atlamaya devam etti. Fakat yine de dediğim şekilde support'a başvurmayı ihmal etmeyiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.