x1 ile 5k vurmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ROCKONROLLBABY tarafından 27 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben 1 aydır darkorbit oynuyorum suan leonov ve 8 flaxim x1 ile 3k vuruyorum artık az gelmeye başladı goli alıp x1 ile 5k cakmayi düşünüyorum bunun için ne yapmam gerekir şimdiden teşekkür ler

2. İrislerini almaya başla ve yeşil ganimet anahtarlarını lf4 günlerine sakla nolur ne lmaz lf4 çıkar belki ?

3. Merhaba ,

Konu açarken doğru bölüme açmaya dikkat ediniz. Uygun bölüme taşınmıştır.

Aslında Leonov x-1 , x-2 , x-3 ve x-4 haritalarında avantajlıdır. Vuruş için LF-3 sayısını ve ayrıca İris sayınızı arttırmanız gerekiyor. Flax 8 tane olsa da 8 tane lazer alır fakat 8 tane iris olursa 16 tane lazer alır.

İyi forumlar.

4. Modun dediği gibi leo avantajlı avantayı x-1 x-2 x-3 x-4 haritalarında 2 kat fazla vuruyorsun roketler 2 kat fazla vuruyo
    mesela ben goliyim 16lf3 var yaklaşık 3k vuruyorum önce 15 lf3 yap sonrada bo2 leri tamamla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.