Öneri X1 ve X2 lazer cephaneleri

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve Prophecy tarafından 12 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

X1 sınırsız olsun mu?

1. Evet

89,9%
  2. Hayır

10,1%
  1. Prophecy

Prophecy User

Aynı bazı fps oyunlarında (tabanca mermileri) olduğu gibi;
    X1 cephanemiz sınırsız olmalı diye düşünüyorum.

Bununla birlikte X2 cephanesi dükkanda credits ile satılmalı.

2. WolfWar

WolfWar User

Çok güzel düşünmüşsün kesinlikle +1 :)

Prophecy bunu beğendi.
  3. x2 cephanesinin credits ile alınmasını çok isterim +1

4. anakin5555

anakin5555 User

+1 kesninlikle :)

Prophecy bunu beğendi.
  5. +1 evet bencede en iyisi olur :) en azından güçsüzler için ideal ve kasılma zevkini artıran bir neden olabilir :)

6. Prophecy

Prophecy User

Güncel arkadaşlar :)

7. anakin5555

anakin5555 User

'Evet' Oy Verenler

• Ŧ®_GID£®LI_LΛZΣΓLΞΓ
    • WolfWar
    • DraydiBoy
    • Prophecy
    • Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯
    • aLbAy_6¹
    • anakin5555
    • ƝØ☆PΛłƝ☆ƝØ☆GΛłƝ
    • *~MİHRALİ.TR~*
    • 31.05.2013
    • Captivity
    • тιтαη________ΙЭθθ
    • :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Kasım 2017
  8. Prophecy

Prophecy User

Çok teşekkür ederim arkadaşlar :)

ΔƤΘCΘLIƤЅ bunu beğendi.
  9. Bencede mantıklı zaten full olanlar x3 altı sıkmıyor :) x2 x1 en azından crediliye çevrilip gg lerde başka birşeyin şansı artmalı ( log-files )

10. anakin5555

anakin5555 User

11. Prophecy

Prophecy User

Konudan desteğimi çekiyorum.

ΔƤΘCΘLIƤЅ bunu beğendi.
  12. uzayl80

uzayl80 User

olabilir neden olmasın kapı yaparken zorlanmaz kimse gerci ben kapılarda x3 basıyom güzel oluyo ama credili alınabilir x2 mermisi zaten x1 e göre biraz daha güclüdür

13. DRONES

DRONES User

kesinlikle x2 kredili olmalı zaten kapı açanlarda milyon milyon var gizlide bug kullananlarda x4ten başka sıkmıyor en azından elit olmayanlar kolay kasılır.

WolfWar bunu beğendi.
  14. anakin5555

anakin5555 User

yapma yahu uzay noldu sana bro

15. anakin5555

anakin5555 User

benim amacım post kasmak değilki efsane olmuşum banane öğrenci olmuşum banane ben burda senin gitmemeni istiyorum. İyi arkadaşlarla takılmak istiyorum. Canım mesaj kasmak istese yeni başlayanlara giderim. Bi bak yeni başlayanlara hiç katılımım varmı? Canım sıkılıyor anca oyunla uğraşmaktan birza stres atmak istiyorum bundan sonra hiçbi konuya güncel yazmim sen iste yeter ama şunu deme mesaj kasmak için giriyorsun ben istesem hiç girmem foruma zaten sınav tyt mi ygs mi belli değil stresteyiz fikir yok diyorsanda bendeki fikirler bu kadar dostum sadece buraya güncel yazmak için girdiğimimi sanıyorsun günceli yazı olarak görüyorsdan evet haklısın ama ben içten söylüyorum beğendiğim konulara tamam haklısın bundan sonra yazmamalıyım.

16. Prophecy

Prophecy User

Güncel

ΔƤΘCΘLIƤЅ bunu beğendi.
  17. sonuna kadar destekleyelim+1

18. Bence çok mantıklı bunu daha önce açtılar ama bir değişiklik olmadı yeni başlayan adamlar zaten zar zor kasıyor bide x1 e para mı versin boşuna. X2 de diğerleri için güzel olurdu ama yapmazlar.

Sayfayı Paylaş