Öneri X1 ve X2 lazer cephaneleri

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve Prophecy tarafından 12 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

X1 sınırsız olsun mu?

1. Evet

89,9%
  2. Hayır

10,1%
  1. güzel düşünmüssün +1 x2 artık krediyle satılması lazım

2. Mehmet_Can

Mehmet_Can User

Güncel +1

3. Konu Güncel

4. Prophecy

Prophecy User

Aaa benim konu hala yaşıyor. Neyse güncel dursun bari

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

X1 mermisi sonsuz olmalıdır x2 mermisi credi ile satılsın. X3 x4 x6 mermisi galaksi kapılarından çıkmaya devam etsin. X6 mermisi de başlasın. Arkadaşa kesinlikle katılıyorum.

6. Mr.Uçar

Mr.Uçar User

rsb x6 'dır yanlız haberin olsun x7 rb140 cıkmış bide x8 iste eniyisi sen

7. Dostum harika bir fikir böylece x2 adamalr cr ile alıyor olursa oyuna yeni başlayan oyuncular çok rahat eder

8. ΛΣƘ

ΛΣƘ User

konu güncel destekliyorum

9. x1 için kredi çok değil kapı açarsanız çok fazla x2'niz olur zaten. Bence gereksiz fikriniz.

10. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

X1 mermisi oyunun kendi ana mermisi olacak. X2 mermisi credi ile satılacak. Galaxy kapılarından o mermi yerine x6 mermisi çıkabilir. Rinusk birleşmesinde çok iyi olacak. Bizim için nerde kolay kaynak o kadar oyuna az para yatırmaktır.

11. X1 sınırsız olması mantıklı, ama uzun süren yıllardır oynayan gemilerdeki biriken x2 lere ne olucak, sonuçta bu lazerler bedavaya alınmadı hepsi kapıdan birikti sahsen bende 36 mlyon var, bizlere haksızlık olur, gemiside x2 olmayan tabi ki evet der, çok saçma bir fikir.

12. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Sizi görüşlerinizi belirtirken kullanmış olduğunuz üsluba dikkat etmeniz yönünde uyarmıştım. Uyarıya rağmen bu davranışı tekrarlamanız nedeniyle gerekli cezai işlem uygulanmıştır.

İyi forumlar.

13. bence karamsar olmayalım x2 cephanesi crediyle olsun bencede d.o. ekibi bizlere bu konuda süpriz yapabilir bence

sana
    zahmet konu ismini x2 cephanesi crediyle satılsınmı olarak değişebilirsen daha fazla ilgi çekeceğine inanıyorum dostum

konu güncel

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Aralık 2019
  14. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Son 3 mesajınız birleştirildi. Lütfen forum kurallarını gözden geçirin.
    Alt alta yazmak ( Flood ) Forum kurallarına aykırıdır. Tekrarınca cezai işlem uygulanabilir.

iyi forumlar.

15. teşekkürler modum

-=ODIN=- bunu beğendi.
  16. forumda sorun mu var ben konu açamıyorum ve en güncel konu 20 kasımdan kalma ?

17. sorun düzeltildi diye biliyorum konu açabilirsiniz

frhtblt2145 bunu beğendi.
  18. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhabalar,

Lütfen Güncelleme ve fikir havuzu bölümünde sadece fikirlerinizi (olumlu veya olumsuz) belirtin. Teknik sorular için Buradan yeni konu açabilirsiniz. Yaşanan teknik sorun giderildi.

19. bunun için geç bile kalındı yaratıklara 6.5x 7x vuran lazerler var artık, güçlü gemiler zaten x4 le kasılıyor

Sayfayı Paylaş