Öneri X1 ve X2 lazer cephaneleri

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve Prophecy tarafından 12 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

X1 sınırsız olsun mu?

1. Evet

89,9%
  2. Hayır

10,1%
  1. M-A-Y

M-A-Y User

x2 krediyle olsun bencede

fuyyus__1907 bunu beğendi.
  2. x2 nin uri ile satılması biraz saçma bana göre hadi x3 satılmasına satılır ilk başlıyanlar alabilir ihtiyaçları oldukça ama yüksek ve orta seviyedeki gemilerin alacağını düşünmüyor şahsen kapı açarken fazlasıyla düşüyor cephaneye uri verilmez bana göre mesela x1-10 kredi x2-50 kredi x3-100 yada 150 kredi olabilir

3. M-A-Y

M-A-Y User

x1 2 kredi x2 20 kredi x3 200 kredi olabilir

4. Bence de x1 sınırsız olmalı x2 yi de artık kimse kullanmadığından credi ile satılması mantıklı

5. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

oto kullananların en büyük sorunu dikkat ederseniz arada 7-8k vuran otoculara denk gelirsiniz onların ekmeğine yağ sürmek olur ne de olsa 7/24 oynanınca cephane dayanmıyor adamlara günde 1-2 saat oynuyorum sadece x4 sıkıyorum konuyu şöyle değiştirsek sıfırdan başlayan oyuncuların 16-18 levele kadar x1 ve yahut x2 mermisi harcadığında envanterinden eksilmemesi gibi

6. Aliens

Aliens User

Yani kesinlikle bu olması gereken bir şey. Baksanıza; o kadar değersiz bir lazer ki hiç kullanmıyorum bile. Ama yeni ve orta sınıf gemiler için harika bir şey olur bu.

Bendeki x2 miktarı; hayır kullanmıyorum ama satmaya da kıyamıyorum. Şimdi kredili olsa acımaz satardım. Bu güncelleme umarım yapılır.

org2BordoGüç ve Quenn bunu beğendi.
  7. konu güncel

8. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

2017 yılında anket oluşturulmuş aradan tam 3 yıl geçmiş ama hala gerçekleşme yok. Do ekibi gerçekten oyuncuların isteğini hiç umursamıyor. Adminim bu konuyu Do ekibine biran önce bildirir misiniz?

org2BordoGüç bunu beğendi.
  9. Viraaa

Viraaa User

x2 krediyle olursa otocular bayram eder.kesinlikle olmamali.

10. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Bu bölümde ki konular destek aldığı ve güncel kaldığı sürece sürekli olarak raporlarımıza eklenmektedir. Fakat her konunun gerçekleşmesini beklememiz doğru olmaz, bizler raporlama işlemini yaptıktan sonra taktir Merkez Ekibe kalmaktadır. Eğer Merkez Ekip konuyu uygun görürse gerçekleşebilir. Gerçekleşmeyen konularda da umursamazlık olduğunu düşünmemiz pek de doğru olmaz, fikir güzel yada mantıklı olabilir fakat oyunun genel işleyişini yada bizim göremediğimiz farklı şeyleri etkileyebilir, bunu bilemeyiz.

Ayrıca gerçekleşen pek çok konu olduğunu da hatırlatmak isterim.

İyi forumlar.

11. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Bence en az 3 yada 4 yıl bekleyen güncel konuların derhal yapılması lazım ama ne yazık ki çok yavaşsınız.

Konu güncel desteğe devam edelim ama bir türlü gelişme yok.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Haziran 2020
  12. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Forumda Alt alta mesaj yazmak yasaklanmıştır bu durum için sizi uyarıyorum. Devamı halinde ceza alabilirsiniz, Lütfen dikkat ediniz.

İyi Forumlar.

13. Viraaa

Viraaa User

dostum otocularin ekmegine yag surmeyin gozunuzu seveyim...

14. ateistkeci

ateistkeci User

Sırf otocular var diye eliyle oynayanların da yararına olacak bir şeyi yapmayalım mı? Amacım tartışma ortamı değil sadece merak ettiğim için sordum :)

15. Viraaa

Viraaa User

yapmayalim.cunku buyuk bir kesim otocu...elle oynayan kisi sayisi otodan daha az.

16. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Bot ve bugcular yılbaşından sonra son olacak. Hele ki Do ekibi doğum günü olduğu vakit neden böyle yenilik yapmıyor.
    NPC’lerin darbe kalkanı ve hasar güçleri yükseldi. Yeni NPC’ler geldi.
    Bence X1 sınırsız X2 credili olmalıdır.
    Adminler 195 oyu evet almış. Do ekibine raporlar mısınız?
    Birazda müşteri memnuniyetini düşünsünler.

fuyyus__1907 bunu beğendi.
  17. Dükkanda her açıdan x2'den daha kuvvetli olan JOB-100 mermisi var , ve x2 ile aynı fiyata satılıyor . x2 mermisini satın almanın resmen hiç bir mantığı yok , bu durum benim sinirimi bozuyor . x2 kredili olmalı artık .

18. konu güncel ebedi kapıya zaten cephane yetiştiremiyoruz x2 krediyle olursa
    hiç olmassa birazda olsa ilaç olur

19. x2 nin kredi ile olması her oyuncuya güzel gelebilir ama mantıklı bir güncelleme olmaz x1 mermisinin hiçbir anlamı kalmaz zaten kapı yaparken kapıda full x2 sıksanız bile x2 azalmıyor artmaya devam ediyor ve eskiye göre oyunda hasarlar çok arttı çoğu oyuncu x1 ile 10k altında vurmuyor haritada gayet yeterli hasar bence

20. x1 ve x2 birleştirlebilsin, x2.5 olsun dsfmsjd

..TARDİS.. bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş