Öneri X1 ve X2 lazer cephaneleri

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve Prophecy tarafından 12 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

X1 sınırsız olsun mu?

1. Evet

89,9%
  2. Hayır

10,1%
  1. x2 krediyle olduktan sonra x1 in ne anlamı kalıyor siz mermilerin x2 x3 x4 şeklinde olmasını istiyorsunuz full bi gemim olamamasına rağmen çok gereksiz bir güncelleme olur iyi bari lf3 lf4 lerde artık işe yaramıyor onları krediyle almak bundan daha mantıklı

2. konu güncel

3. gidipte x1 in maaliyetiyle x2 vermez DO ekibi hiç sanmıyorum. ama şöyle bir durum var ki, çoğu serverda neredeyse herkesin harcayamayacağı kadar x2 si var. x2 kredili olsa kimse ah vah etmez bence. ayrıca oyunun maaliyeti çok çok fazla artık.. herkesinde abg dönmeye vakti olmuyor. biraz olsun rahatlatır oyuncuları bu konu.. özellikle pve server ında kanser olduğum bir konu var, 1-7 de boss tallon görevim var zaten tutamıyorum botlar yüzünden hiç bi şekilde. anca yanımda doğması lazım boss un. çoğu zaman onu bile kaçırıyorum. adam 3 k vuruyor bossa uzaktan sıktığı için roket atamıyor, para biriktirememiş 5li roket falan hak getire. 3k vura vura bi saat tutuyor adam bossu öylece. yardım etsem elin botcusuna niye kolay para kastırayım. etmesem bi saat onu bekliyorum kessinde yenisi çıksın diye. zaten blight denen tallonlar dan düz tallonda çıkmıyor. yeni server şu an resmen kanser.. 2x i kredili yaparlar mı bilemiyorum ama, belki krediyle 1,5x tarzı bir cephane çeşidi getirseler yine razıyım şahsen. ya da bi modül falan getirilebilir x1 kullanırken %50 fazla hasar verir diyerek.

4. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

2017 yılında açılmış büyük destek almış ama hala gerçekleşmemiş biz burda boşuna mı konu açıp oylama yapıyoruz. Oyun hep kendi isteğini yapacaksa biz öneri de bulunmayalım.

5. Mineral

Mineral User

Bence x1 vuruşu 2 katına cıkarılmalıdır.Ve katlayarak diğerlerinede yansıtılmalı ki oyuncular biran evvel gelişip görevleri bitirip Aksiyon ana temalı oyunda aksiyona katılması sağlanmalıdır.Aksi halde Oyun Aksiyon oyunu olmaktan çıkmış kasılma , stres ve pes etme oyunu olarak anılacaktır.Biz bıraktık oyunu en azından kalanları korumaya oyunda tutmaya çalişsın derim.

6. bircan21

bircan21 User

Up Up Up inşallah bir sonraki güncellemede getirilir. Yetti artık kapı dönecek zamanımız yok imkanımız yok x1 ile nereye kadar

7. Merhaba,

Lütfen bir fikre/öneriye destek verirken oyunuzu kullanınız ve yorumlarda bu fikir/öneri hakkında görüşlerinizi yazınız. "+", "up" gibi görüşlerinizi bildirmeyen yorumlar dikkate alınmayacak ve silinecektir.

Mesajınız bölüm kurallarına uygun olmaması nedeniyle silinmiştir. Lütfen konulara destek olurken kurallara uygun mesaj atmaya özen gösteriniz.

İyi forumlar.

8. kesinlikle böyle bir şey gelmeli sonuçta o kadar cephane çeşitliliği varken bir tanesi credits ile alınması garipti umarım gelir +1

9. x1 sınırsız olmalı ama x2 kredi ile satılmamalı. Yeni başladıysanız bile biraz emek verdikten sonra x2 lazeri zaten sizin için sorun olmayacak.

10. konu güncel yeni başlayan oyuncular için gerekli olduğunu düşünüyorum

11. konu güncel

12. Prophecy

Prophecy User

Bu fikrim hala gerçekleşmedi mi ya?

13. az daha destek olsa olacak galiba:)

14. Benim fikrim olumsuz, x2 lazerimi bitiremiyorum gereksiz yer kaplıyo gemide(gemi orta seviye)
    bu sebeple credi ile satın alınabilir değil
    uridium ile satılabilir olmalı fazla x2 lazerleri

15. yeni oyuncuların kısa sürede cephane biriktirebilecek düzeye gelebilieceğini düşünüyorum.

ben x1 promerium ile ortalama 15k sıkıyorum ancak x-7 haritasında rütbesi benden 3-4 kademe ilerde olan
    oyuncular 10k hasarla akşama kadar kasılıyorlar x2leri olsa 20k sıkarlardı heralde. bu sebeple oyum olumsuz.

tabi ki yanlış düşüyo olabilirim ancak x-7 deki bu oyuncular haftasonu kapı yapsa da cephane ve
    besleme yetişmiyor galiba, ya da 1 ay kasılıp kapı biriktirip yapıyo da olabilirler bilmiyom, bilgisi olan varsa yazabilir.

16. oyunda denge yok zaten, x2 yaratığa 2.5x şeklinde güncelleyip x1 ücretsiz ve x2 de credi ile satabilirler biriken x2 cephanesi kadar gemilerde boş boş duran çöp bir kaynak var credi. Crediyi ihale dışında bir yere harcayamıyorsunuz. Mesela credi ile istediğimiz materyalleri(scrap, prismatıum) satın alabilsek, bu çöp gelir bi işe yarasa.

17. NERO[DMC]

NERO[DMC] User

arkadaşların dediği gibi x1 zaten temel hasar tamamen sınırsız olmalı x2 de kredi ile hiçbir değeri yok en kötü kredi değeri biraz fazla olsun o kadar.

18. açık artırmadaki malzemeler güncellenmeli 1 saat ihalede 1k lazer alıyosun bunu harcaman 2 dk sürer.
    haftalık ya da günlük 50k,100k cephane ihalesi olabilir credi ile.
    ilk başlarda 50 milyar basan olur belki ama azalır sonra teklif değerleri

19. x1 sınırsız x2 yüksek meblağ kredili olabilir. x1 zaten temel hasar ücretsiz ve sınırsız olması mantıklı olan bence. ayrıca x2 kredili olsun ki oyunda ki devasa güç dengelerinin bir miktarda olsa önüne geçilsin yeni başlayanlar için. zaten x2 nin kredili olup olmaması 200-300k hasara sahip gemiler için hiçbir anlam ifade etmiyor. sadece yeni başlayanlar ve orta seviyede ki oyuncular için kolaylık sağlamış olur.

20. leylü

leylü User

Boşuna çenenizi yormayın gelip buraya 1000 oy versek bile bigpoint ne zaman oyuncusunu dikkate aldıda şimdi alıcak zaten konu 2017 de açılmış şaka gibi :( ama keşke olsa oyuna yeni başlayan oyuncu yok denecek kadar az en azından onların işine gelir

Sayfayı Paylaş