X1 vs cubi yada X2-Sab ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OğlumBakGit tarafından 28 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemi 6 iris 2 flax
    28 lf3
    pet-kami2
    18bo2
    kalp-elmas
    18 arge
    beslemeli 5 k atıyor aegisle
    VİP var
    videolar izledim adamlar 3-4 k arası x1 kami 2 ile kesiyor (özellik yarılama yok)
    ama ben konfi nasıl oacak bilmediğimden beceremiyorum x1 i geçtim sab x2 kesermiyim ? kesersem nasıl bi konf yapmalıyım ? :)
    Cevap veren herkese teşekkür ederim :)
    NOT: aegis elmasla can 227 k oluor kalpe alıp 227 k can kalıncamı elmasa geçeyim yoksa full elmasdamı kalsın ?

2. 227 k dp ye inince elmasa geç

3. peki sence bu gemiyle sab+x2 kesermiyim cubiyi ?

4. Bence çok zor, yani biraz zorlar. Üstelik zarar da edebilirsin. Ama biraz proysan ve kar, zarar düşünmem patlatayım yeter diyorsan kesebilirsin. Ama önerim bir kaç kişi daha bulup grup olarak kesmendir.

5. terminatör saolasında deiğim gibi 3-4 k vurup sadece x1 le kesiyorlar grup demişsin 8 iris 2 arkadas var 1 i açık olunca full cubi yapıyoruz hemn zarar etme derdim yok pala ile yoplaıcam lazerleri :) başka fikri olan veya birdaha yorum yapan ? :D

6. kısaca low yap ama kami 3 vip şart
    come on onusuna bak yeni başlayanlar

7. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Bence zorlamayınız x2 ve sab ile şu anlık bu ekipman ile çok zor ama ekipmanı geliştirdikten sonra rahat bir şekilde keseceğinize inanıyorum.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.