X2 gg günü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Eηdℓєѕѕ tarafından 3 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba. Herkese iyi oyunlar. Son zamanlar da kınularda görüyorum millet x2 den memnun degil. Sürekli geliyor diyorlar fakat sürekli gelmesi iyi degil mi? Adam açmış oyunu 5 sene önce rütbesi saglam yeni başlayan birisi nasıl yetişecek arkadaş bu elemana? Neymiş rütbeler artmış rütbe artışı oyuncu sayısı düşüşünden dolayı oldu. Salı günü rütbeler fırladı pazartesi x2 mi vardı? Kas urini sende yap x2 de daha fazla tp şeref alıyorsun. Yok kapı yapmak istemiyorsan zaten düşünmeyeceksin rütbeyi. Admin de az önce yazmış iletilecek diye. Ozaman bunu da iletin x2den memnun olanlarda var. Zeta yapıyosun 2 havoc kappa yapıyor 2 lf4 bunda şikayet edicek ne var anlamıyorum. Bende şikayetçiyim bazı şeylerden ama ne gelse herşeye şikayet bir memnuniyetsizlik. Bu hafta bende kurmaylıgı kaybettim 3 milde ara açıldı x2 yüzünden mi oldu bu şimdi? Demem o ki artık herşeyden şikayetçi olmaktan da vaz geçin rütbe kasıyosanız x2 de kapı kasmıyosanızda kasanlara mani olacak taleplerde bulunmayın.

JUPlTER bunu beğendi.
  2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

İyi forumlar.

3. Senin bu mantığınla önceki 6 sene boyunca rütbe kasanlar boşa kürek çekmiş.
    X2'ye karşı çıkmaktaki mantık şudur, bu etkinlik oyuna gelen yenilikler ve farklı etkenlerle aşırı derecede Şeref Puanı kazanımına yol açıyor. Bu da rütbeler arasındaki farkı bir uçurum haline getiriyor. Eski durumda da çoğu kişi zaten %50 şp sini, dağıtılmışını çeker kapı yapardı. Sonuçta yapan yine yapıyordu, fakat aradaki fark uçuşa geçmiyor, bi sebepten oyuna girememiş kişi geri döndüğünde tekrar rütbesini kovalamaya başlayabiliyordu. Ancak şimdi bir hafta bile oyuna girmez isen rütbe düşme tehlikesi yaşıyorsun.
    Ben kimsenin x2de Havoc, Hercules, LF-4 şansına bir laf ettiğini düşünmüyorum, ama bu şeref puanı mevzusunun cılkı çıktı gerçekten. Gemi kesmenin hiç bir önemi kalmadı ya, dahası var mı ? Savaş oyununda millet sabahtan akşama kadar kapıda yaratık kesmeye uğraşıyor.
    Bu x2 günlerinde bütün gününü oyunda kapı yapmaya ayıran arkadaşları da garipsiyorum gerçekten, o da ayrı bi konu hiç girmeye gerek yok. :)

4. Çok Güzel Demişsin 6 Senelik Oyuncuyu Nasıl yekalıcak Diye 1 cisi Daha yenı başlamıs olan yada 1 senelık oyuncu kolay kolay urı kasamaz he kassa bıle 1 2 cat patlasın 3 kapı döner full adam senı cubının yanına getırmez kendısı keser durmadan yanı demek ıstedıgım su he ben kosmuyormuyum rutbeye kosuyorum tabıkı gunde 40 yakın hades yapıyorum velakın yenı başlayan yekalıcak dıye bırsey yok bu x2 gg gunlerı en cok full gemılere yarar bır dusun yazdıgını tamam sızın acınızdan 2 tane lf4 havuc herkul ala bılırsınız ama bu x2 olasılıgı ayda bır oda sans eserı bır saatlerde olmalı kı herkez gıremesın gıren yapsın suan bu saate nıye duruyorum sankı x2 ıcın ve sımdı gırıcem taa aksama kadar bu kapıyı yapıcam cunku hades kolay bıtıyor cıkısta 1.200.000 seref alıyorum sen dusun 40 tane demım ve bu cok az hayla bunu artıranlar var ortalama 40.000.000 seref dusun tp helekı ucucak gıdıcek yanı sızın acınızdan yıne bırsey fark etmıyor o dağlar kadar fark yine alıp başını gidicek

5. kurmay albaylığı tutmaya çalışıyorum tabi ki de fark ediyor bir siz kovalamıyorsunuz rütbe.

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Yeni lf4lerin malzemeleri kapılardan da ediniliyor.Şikayetler üzerine kapılardaki malzeme oranlarını arttırdılar.Ayrıca çift katlı günlerde içerikte çift olarak gelecek.Bunlar hep oyuncuların menfaatinedir.

Hafta içi kapıları hazır etmeye çabalayıp en azından 1 günle sınırlı olduğundan bu çift katlı günde kapıları bitirebilirsiniz.

Sizde kapıları yaparsanız ki yeni lf4 geliştirmek için yapmak durumundayız,24 saatlik çift kat kapı çok büyük bir rütbe farkına da yol açmaz.

İyi forumlar.

Eηdℓєѕѕ bunu beğendi.
  7. arkadaşlar bence rütbe işini fazla abartıyoruz sonuçta bir işaret bize ekstra bir özellik katmıyor hani şu rütbe ye gelene ödül var fazla vurcan veya yaratıklardan fazla uri gelcek gibi ödüller olsa neyse diyecem ama öyle birşeyde yok o zaman niye bu kavga hayatımızı burda geçirmeye değmez bence mesela ben hafta da bir kappa açsam ne mutlu hele birde 2 lf4 veya herkül verdimi ne mutlu bana önce ki 9 zeta gibi boş geçmesinde o kötü oluyor:)

8. cok lazim di ya yeni lf4 cok gerek di ya bize yeni lf4 oyunu bitirdiler daha lf4 diyorlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.