X2 günü indirim günü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BeRkaYReiS* tarafından 19 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bugun okadar lag varki bu x2 gününü değerlendiremedik hafta içi de x2 gelcegini gördüm fakat indirimde gelsin yoksa hiçbir anlamı yok indirimsiz çok fazla uridiuma açılıyor kapılar haftaiçi telafı olarak indirimde gelmeli. oyuna bile gireimyoruz

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Gelecek olan etkinlikler merkez ekip tarafından seçilmektedir, konuyla alakalı bir şey yapamıyoruz. Başka sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. Başka bir şey yapamadığınızın farkındayız en azından bu durumu bir talep olarak iletirseniz ve bunu bize bilgilendirirseniz memnun kalırız.

4. sırf haftaiçi indirim yok diye kuiperi bile açtım yedekledim şuan açacak kapı kalmadı hepsi 2şer oldu lambdayı bile açtım bi ara oyun düzelirse yapıcam hepsini :)