x2 kapı ödülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hodrimeydan tarafından 22 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar 2 sorum olucak. Şuanda alpha beta gamma kapılarım açık. hafta sonları x2 geliyormuş(oyuna tekrar başladım kesinliğini bilmiyorum ben oynarken devamlı gelen bir şey değildi) ilk sorum x2de kapıları yaptığım takdirde her şey x2 mi veriliyor ? ikinci sorum ise delta mı epsilon mu açayım sizce (Surgeon için şansımı deneyeceğim) surgeon çıkmasa da zarar etmeyeceğim kapı sizce hangisi ? hafta sonu destekleri çekip 4 kapıyı bitirmeyi düşünüyorum şunuda ekleyeyim gg indirimi ve x2 ne kadar sürüyor ve genelde hangi gün geliyor. şimdiden teşekkürler

2. Darion26

Darion26 User

1- Bütün ödüller ikiye katlanmıyor. Sadece Tp, Şp, Ganimet anahtarı, Günlük dosyaları ve ekstra ödüller (Havoc,Herkül,Lf-4 vs.) iki kat veriliyor.
    2- İlk kez yapacaksan Epsilonu öneririm.
    3- Gg indirimi haftasonu başlıyor ve pazar gece saat 00:00 olduğu anda bitiyor.

Umarım yeterli olur yazdıklarım.:)

Hodrimeydan bunu beğendi.
  3. hattiri

hattiri User

surgeon için şansını deneyeceksen cumartesi günü özel hafta sonu kapı etkinliğini bekle anasayfada hangi kapı ne ödülü verdiği yazıyor gemi paketi ödülünü hangi kapı veriyorsa onu yap..bu değişebiliyor genelde kuiper yada epsilon oluyor..ayrıca ödüller uri kredi hariç 2 kat olur.gg indirimi cumartesi ve pazar günleri olur..

4. teşekkürler. hepsini yaptım kapıların lf4 için söylüyorsan :D

şu anda anasayfada sadece kronos var bu hafta yok mu yoksa :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Aralık 2017
    Darion26 bunu beğendi.
  5. hemiyaaa

hemiyaaa User

Galaksi Kapısı Özel Ödülleri Haftasonu!

Galaksi Kapısı ödüllerini artırıyoruz!

Selamlar pilotlar!

M.A.S.Q.U.E.’nin Ar-Ge bölümü son zamanlarda pek çok özel donanımdan yararlanıyor! Patentli GateDropz™ askeri konumlandırıcıları kullanarak bazı Galaksi Kapılarında uzay pilotlarına ekstra ödüller verebilen gizli uzay cepleri buldular.

Ancak çok fazla vakum enerjisi gerektirmesi nedeniyle bu ekipmanların çalışması süresi sınırlı!

Bu haftasonu, Cuma günü gece yarısından Pazar günü yerel sunucu saatiyle 23:59'a kadar tüm pilotlar seçilen Kapıları tamamladıklarında özel ödülleri kazanma şansına sahip olacak!

Şunları kazanabilirsiniz:
    • Delta Kapısı: Harika diroitler
    • Epsilon Kapısı: Goliath sürpriz paketi
    • Kuiper Kapısı: Koleksiyoncunun neşesi - Chimera ve Phantom
    • Lambda Kapısı: Koleksiyoncunun neşesi - Mirage ve Enigma
    Paket İçerikleri Belirtilen paketlerde aşağıdaki ödüllerden birini kazanma şansına sahipsiniz.
    • LF-4: Bir adet LF-4 veya 10.000 UCB-100
    • Harika Diroitler: Havoc, Hercules, Elite Demon veya Silver Demon diroit tasarımı
    • Koleksiyoncunun neşesi - Chimera ve Phantom: Bir adet Chimera veya Phantom diroit tasarımı (kırmızı, turuncu veya yeşil) veya bir paket 10'lu Kırmızı Phantom + 1 adet Kırmızı Chimera diroit tasarımı
    • Koleksiyoncunun neşesi - Mirage ve Enigma: Bir adet Mirage veya Enigma Diroit Tasarımı (kırmızı, turuncu veya yeşil) veya bir paket 10'lu Turuncu Enigma + 1 adet Turuncu Mirage diroit tasarımı
    • Goliath Sürpriz Paketi: Bir adet Centaur, Peacemaker, Sovereign, Vanquisher veya Surgeon Goliath tasarımı. (Bunlardan birine sahipseniz aynı tasarımdan ikinci kez almayacağınızı özellikle belirtiriz.)

şuanda gg hafta sonu özel ödül günü aktif duyuruya göre surgeonu epsilon veriyor..

6. teşekkürler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.