X2 kat ödülünün ismi nedir ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Sky34 tarafından 4 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sky34

Sky34 User

Merhaba x2 kat ödülü varmış duyduğum kadarıyla mesela zeta bitirdigimizde 2havoc veriyor muş bunun gibi bu etkinliğin ismini merak ediyorum ve ortalama ne zaman dan ne zamana geliyor örnek 15 gün 30 gün gibi / yaklaşık olarak 13 zeta yaptım sadece ilk seferinde 1havoc alabildim onun için benim için bir hayri önemli şimdiden cevaplar için sağol un.

2. macellaio.

macellaio. User

belirli bir zamanı yok sistem tarafından otomatik belirleniyor
    adı var mı bilmiyorum ama çoğu kişi "2x GG", "x2 gg" diyor
    etkinlik takvimindede gözükmüyor galiba,
    en son 3-4 hafta önce gelmişti diye hatırlıyorum
    (yanlış bilmiyorsam) uridium hariç 2 kat veriyor lf4,havoc vs.

3. Benim bildiğim hafta sonu kapı ödülleri 2x olarak geliyor

4. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Evet böyle bir etkinlik mevcut fakat şuan aktif değil,ileride ne zaman çıkar bilemiyoruz forumu takip edebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gelmedi kac haftadir ama dort gozle :cool: bekliyoruz .

6. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

GG etkinliği hakkında bilgim yok fakat ileride sizleri birçok sürprizin beklediğini söyleyebilirim ;):p

Keyifli forumlar.

macellaio., *RaybL-OLİ* ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. Sky34

Sky34 User

Cevaplarınız için teşekkürler son olarak bu etkinliğin tam olarak ismini bilen yokmu birde emin olmak için soruyorum TAKVİM de yer aliyormu yoksa almiyormu ?

8. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Etkinliğin bir ismi yoktur,galaksi günü,Kapı x2 ödül vs. gibi denmektedir.

Keyifli forumlar.

9. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

sorsak etkinlikleri bişi bilmiyoruz sistem belirliyo dersiniz ama merakta bırakmak sırf oyunu takip ettirmek için süpriz bekliyo sizi dersiniz bari sürprizin ne olduğunu söyleyinde bilelim

10. Sky34

Sky34 User

Peki etkinlik olduğu gün etkinlik olup olmadığını nasıl anlarız.

11. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Ana sayfada bilgi amaçlı pencere bulunur ve galaksi kapıları bölümünün üzerinde etkinliğe özel bir simge bulunur.

Keyifli forumlar.

12. Sky34

Sky34 User

Hmm peki dikkat etmeye çalışacağım bir resmi olsa hiç fena olmaz mesela Galaksi Kapıları yazan yazının üzerinde ufak bir x2 mi yazıyor bunun gibi bir simgemi ben şimdiye kadar bir simge görmedim sanırım.

13. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

anasayfada panelde yazar çıktığı zaman ayrıca galaksi sayfasında kapı parçalarının üst tarafında Pek Çok Galaksi Kapısı Bugün 2 Kat şeklinde bi yazı yazar yani x2 kapı ödülü gelirde ve sen bunu göremezsen büyük ihtimal körsündür :)

14. Sky34

Sky34 User

çok teşekkür ederim cevaplarımı almam da yardımcı oldunuz hepiniz Konu kilitlenebilir.

15. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Darkorbit Forum ekibi adına biz teşekkür ederiz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.