X2 nezaman çıkar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***Ç.İ.Ł.Σ.K.Σ.Ş*** tarafından 6 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. X3 De uri çekecektim kaçırdım x2 oyun saatinde sürekli çıkıyor nezaman ççıkar acil bilgi bayram kampanyası kaçmadan çekmem lazım ?

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Bayram Tarifesi Kampanyanın bitiş tarihi 8 Ekim Çarşamba günü Saat 23:59 olarak güncellenmiştir. Merkez saatine göre mi Türkiye saatine göremi net bilgi yok fakat büyük olasılıkla merkez saatine göredir. Yani Türkiye saati ile 00:59 de bitecek.

Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Ekim 2014
  3. Tmm onu biliyorum x2 iiki kat uri şansını diyorum dmein vardı geri gitti nezaman gelir

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

X2 ve X3 ne zaman ne vakitte çıkacağını bizler bilmiyoruz. Bu konu hakkında da bizlere bilgi verilmemektedir.

Keyifli Forumlar

5. anladım fakat x2 genelde hep çıkıyordu biraz önce kaçırdım çıksada artık bitse şu sıkıntı :)

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Mod arkadaşımında dediği bizlerin önceden bilmesi imkansız.Merkezin vereceği bir karar.

İyi forumlar

7. sacred

sacred User

bildiğim kadarıyla pazar ve çarşamba cıkıyomuş pazarkilere şahit oldum fix 8-9 arası cıkıyo bu arada 3x kaçırmadın 5x kaçırdın bu pazar öyle bişey olmuş bende 20 dk ile kaçırdım tahminen bi sonraki 3x çarşamba 8-9 arası cıkar

8. Merhaba ,

Kesin birşey diyemeyiz fakat genel olarak Pazar günleri 19:00/20:00 yada 20:00/21:00 civarı çıkıyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.