x2 ödül sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -ExTaCyDeaTH-V* tarafından 7 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cift ödül neden gelmiyor saat kaçta gelicek

2. -Star-

-Star- User

Aynı konuyu açtım,sorunun bildirildiğini söyledi moderatörümüz.Tahminimce 14 dakika sonra aktif olacaktır çift ödül.

3. Merhaba,

Bu konu hakkında bize yaşadığınız problem ulaştı.

Gerekli bildirimleri üst birime yaptım.

İyi forumlar..

M£ZAR_KABUL-ANDA bunu beğendi.
  4. tamam saolun :)

5. hani saat 1 de gelicekti gelmedi :(:(

6. bende tr saatiyle 00.48 de kapı bitirdim ama x2 gelmedi modum ?

7. hala gelmedi aldıgımız desteklerin süresini uzamasını istiyoruz enayi yerine koymasınlar milleti

8. umarım tonlarca para verip aldığımız çiftler için güzel bir telafi olur. anlıyorum online işlemler üzerinden gerçekleşen bir sistem var ve bu sistem anlık hata verebilir lakin yazılımcılar nasıl üşengeç ve umursamazsa artık derhal çözülmesi gereken durum hala çözülmedi. gerçekten bizimle dalga geçildiğini düşünüyorum. biz bunları ne kadar ziksek yinede oynamaya mahkumlar düşüncesiyle yapabildiklerini yapıyolar heralde. yazıklar olsun.

_ZiyAreTci_ bunu beğendi.
  9. resmen dalga gectiler bizimle

10. djkral449

djkral449 User

bu hata yüzünden 2 alamayanların x2 ödülleri verilecek mi?

11. 2 saat geçti hala bi düzelme yok ne zaman faaliyete geçmeyi veya anasayfadan bu sözde 2x ödülü olayını kaldıracaksınız onca insan bekliyor??????????

12. sanırım türkiye saatiyle 02.00 itibariyle aktif oldu x2 ödül. yalnız madem 2'de aktif olacaktı ana sayfada cıkartmanız mantıksız bildirim düşebilirdiniz türkiye saatiyle 02.00 de aktif olacak diye forumdan takvime baktım şimdi geçmiş ertesi günün takvimine böyle saçma bi iş mi olur

13. RATAJKOWKİ dostum ne aktif olması hala değil ki 8 kapım var son aşamada sırf gelsin diye bekliyorum böyle eziyet olur mu 1 açıklama bile yok

14. reis 21 gece bitirdim gammayı x2 verdi forumdan takvime bak ayın 8ine gecmis aktif yani suan ama anlamadım neden saat 02.00'de aktif oluyor tamam saat farkı var da bildirim düşmeleri gerekir

15. cognactr1

cognactr1 User

saat farkı var diye bişey yok ki saat gece 12 olur olmaz ana sayfaya geldi 2x ödülleri onu görür görmez kappa mı bitirip ödülü aldım 2 herkül vermesi gerekirken 1 herkül verdi çıldırdım. saat farkı diye bişey yok olsa bile saat 2 de anasayfaya gelmesi gerekirdi ama 12 de geldi fakat 2 ye kadar 2x vermedi hakkımızı geri istiyoruz benim herülüm ne olacak 1 kppa açığ herkül bulmk ne demek bilionmu sen admin bey çıldıracam ya.

16. Saat 01:37 çift ödülün çoktan aktif olması gerekiyordu. Hatanın düzeltilmesini bekliyorum.
    08.04.2018 - 01:37[​IMG]Kappa Kapısı tamamlandı.
    08.04.2018 - 01:37[​IMG]Alınan nesne: Cephane - UCB-100 (30.000)
    08.04.2018 - 01:37[​IMG]Alınan nesne: Bölünme Kristali (12)
    08.04.2018 - 01:37[​IMG]Alınan nesne: Lazer - LF-4
    08.04.2018 - 01:37[​IMG]0 Şeref Puanı kazandın
    08.04.2018 - 01:37[​IMG]10 günlük dosyası toplandı.
    08.04.2018 - 01:37[​IMG]9000000 TP kazandın
    08.04.2018 - 01:37[​IMG]0 Şeref Puanı kazandın
    08.04.2018 - 01:37[​IMG]1050000 TP kazandın
    08.04.2018 - 01:37[​IMG]Century Falcon türünden bir uzaylı gemisi imha ettin.

17. djkral449

djkral449 User

ödülünü alamayıp daha sonra alan varmı?

18. king_ceto

king_ceto User

Sorunu support ekibine bildirdiğimde takvim ile ilgili bir sıkıntıdan dolayı sorunun oluştuğunu ve en yakın zamanda bilgilendirme yapacaklarını söylediler. Fakat henü bir bilgilendirme yapılmadı diye biliyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.