x2 - x3 kampanyası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NexabLee tarafından 10 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NexabLee

NexabLee User

Merhaba arkadaşlar benim bu x2 ve x3 kampanyasında anlamadığım bazı noktalar var

1) x2 veya x3 kampanyası yapıldımı banka havalesi dışında tüm ödeme yöntemleri için geçerlidir deniliyor ben banka havalesi değilde bankamatikten yaparsam kabul olur mu

2) x2 veya x3 kampanyası yapıldığı zaman mesela 45 liraya 75.000 uridium aldım bu hemen katlanarak bana gelirmi (örn: x2 Kampanyası: 75.000 x 2 = 150.000 , x3 kampanyası: 75.000 x 3 = 225.000) yoksa parayı yatırdıktan sonra mı hesabıma katlanarak aktarılıyor.

Teşekkürler.

2. x2 ve ya x3 varken uridium satın alırsanız aldığınız anda size katlanarak gelir.

3. Öncelikle E-Pin'i alıp x3 veya x2 günü geldiğinde kullanabilirsiniz. Ayrıca oyun ana sayfasında çıkan x3 veya x2 mesajına tıklayarak girin. Aksi taktirde Uridium sekmesinden alırsanınz kampanya geçerli olmayabilir (Bir Modum yazmıştı..)

4. 1- Banka havalesinde işlemlerin tamamlanması zaman alabildiği için x3 zamanı geçerli değildir. Fakat PaytoGo yada E-pin ile alım yapabilirsiniz.

2- x3 zamanında işlemleri doğru şekilde yaparsanız aldığınız uridium 3 katı olarak gelir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.