X2, X3 VE URİDİUM ÇEKİMDEKİ SORUNLARI OLANLAR BURAYA YAZSIN...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~~PARDUS~~ tarafından 5 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ~~PARDUS~~

~~PARDUS~~ User

Dediğin gibi para vermiş ve karşılığını almış burada sorun yok ama sıkıntı şurada ilk çekenler x5 almış sonradan bende x4 aldım şimdi derse bunu hatalı verdik alacağız ve kalan miktarı borç olarak gösteririz derse ne yapacaksın...O zaman duyuruda bunu belirtecekti diyecektiler x3 zamanı kısa süreli süprizlerimiz olabilir diye....Neyse zaten istiklal modum açıklamayı yaptı sistemden dolayı ise almıyoruz diye ve benden alırsa dediğin gibi mahkeme yolu gözükür...

2. Oyle bir hakları yok para ellerine geçtiyse sıkıntı yo x5 aldım diyenler troll amaçlı diyordur nedeni ilk cekenlerdenim

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar bir açıklama gelmeden heyecan yaratmayalım yakın zamanda hata nasıl düzeltilir onun bildirisi gelir.

Önerim gelen uridiumları durum netleşene kadar harcamayın.

İyi forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. Hocam valla harcadım ben fakat bunun hata olduğunu sanmiyorum ramazan bayraminda hezarfenin ciktigi pazar gunude x4 yapildiydi bu bir hata degil hata olsa x5 olurdu.

~~PARDUS~~ bunu beğendi.
  5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşlar daha öncede x4 olmuştu bende hata olduğunu sanmıyorum ve hatta bende çektim o zaman ve 3 kat değil 4 kat yansıdı ve benden bir şey kesilmedi ama siz yinede harcamayanlar için yazıyorum yarın sabahı bekleyin harcayanlara bir şey diyemeyeceğim bir süpriz olma ihtimalide olabilir bilmiyoruz bariyer uçuş düzenide düzeltilecektir bundan emin olunuz.

6. *C*T*R*L*

*C*T*R*L* User

ben 45 tlılık urıdyum aldım hesabıma gelmedıı bole rezalet yok olamaz

Moderator Bu nasıl bı rezalet kahretsın param bosa gıderse mahkemeye kadar gıderım

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Paranız boşa gitmeyecektir emin olunuz siz sadece biraz sakinleşin lütfen ve supporta durumu açıklayan bir mesaj yazınız ve açıklamayı bekleyiniz sorun giderilecektir.

8. uri çektim bana yarasa uçuş düzeni yerine bariyer uçuş düzeni geldi
    ama benim zaten birtane bariyer uçuş düzenim var ikinci bir bariyer uçuş düzenini ne yapayım ki
    yarasa uçuş düzenimi istiyorum

9. Merhaba ,

Yarasa uçuş düzeni geleceği yerde Bariyer uçuş düzeni gelmiş ve bu durum düzeltilebilir. Gerekli bilgilerinizle durumu support'a bildirmek isterseniz anlaşılır şekilde yazarak bildirebilirsiniz.

İyi forumlar.

10. Arkadaşlar hala bir sıkıntı yok tekrar soyluyorum ilk cekenler x5 aldım diyenler trollemek amacli diyorlardir normal etkisi x4

Onceden forumda x4 diye bir konu vardi belki gerceklesmistir.

11. hakan haklı ben 20:01 de çektim uriyi x4 yansıdı. x5 hikaye.

12. Banada x4 Geldi.

13. Hacı cuma sordun bende cıkacak dedim çıktı :) bak benden demesi ileride bo3 de gelecek yeni gemi de gelecek...

14. hocam bo3 ü bilmemde ileride x10 bekliyoruz :D

15. coder545

coder545 User

demekki x3 lerin mantigi cekilenin 3 kati gelmesi degil 2 katinin ayriyetten gelmesi , x2de 1 kat geliyo bide cekilen uri var toplam 4 kat oluyo

ÈrroR_™ ve TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  16. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

X2 ve x3 ün aynı anda çıkması birşey değiştirmez x4 olarak geldi ise urileri kullanın o konuda içiniz rahat olsun sonra duyuruy yakında yapılır yarasa yerine bariyer verilen üyelerin maduriyetleri giderilecek yarasa verilecektir

Iyi forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.