x3 + %33 indirim yeni soru.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ••★SΞŁŦłΞТЯ★•• tarafından 18 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ben x3 katlayıcı varken %33 indirimli uridiumumu çekemiyorum , ikisi aynı anda gelmiyor .. x3 katlayıcı gelince indirim kayboluyor. Şimdi ben bu indirim sayfasını pazar günü saat 8 den önce açık tutsam saat 8 olunca yani x3 katlayıcı basladığında ödeme yapsam , 330 bin uridium 3 katı gelirmi ? Lütfen özellikle bilen bir kişi cevaplasın ki supportta böyle şeylere cevap vermiyorlarmış diye duydum.

BÖYLE BİR SORU SORMUŞTUM. BU SORUNUN DEVAMI OLARAK BAŞKA BİR ŞEY SORACAĞIM.

Ödeme yaparken kredi kart ödemesi yapmak istiyorum diyelim .. x3 katlayıcı açık oluyor dimi öderken ? Yani 330 bin uridium için kartla ödeme yaptığımda x3 açık olacak 3 katı gelecek değil mi , Bir sorum daha var ******************************* şu linkteki kampanyadakiler de aldığımda hesabımda olacak değil mi ? Çünkü bu çerezleri önbelleği temizlesemde x3 katlayıcı ve anasayfamdaki kampanya aynı anda çıkmıyor anasayfamda başka bir çözüm var mı ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2015
  2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak forumda üyelerimizin link vermesi yasaktır.Dikkatli olalım .

Sorunuza gelirsek o kampanya oyuna girdiğiniz anda gelmektedir.Eğer x3 kampanyasında gelmiyor ise o saatlerde geçmişinizi temizleyerek tekrar hesabınıza giriş yapınız.Oyuna giriş ekranınıza o kampanya yine gelecektir.Tabikide kredi kartı ile aldığınızda x3 ten yararlanayacaksınız.Ve o katladıkça kazan kampanyasından da faydalanabileceksiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.