x3 + %33 indirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ••★SΞŁŦłΞТЯ★•• tarafından 16 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ben x3 katlayıcı varken %33 indirimli uridiumumu çekemiyorum , ikisi aynı anda gelmiyor .. x3 katlayıcı gelince indirim kayboluyor. Şimdi ben bu indirim sayfasını pazar günü saat 8 den önce açık tutsam saat 8 olunca yani x3 katlayıcı basladığında ödeme yapsam , 330 bin uridium 3 katı gelirmi ? Lütfen özellikle bilen bir kişi cevaplasın ki supportta böyle şeylere cevap vermiyorlarmış diye duydum.

2. olur olur sen al merak etme

3. bence olmaz cok sacma olmasi madem olabiliyor o sayfanin kaybolmamasi lazim yanlismiyim

4. Merhabalar;

Anasayfanıza gelen size özel indirimi istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.X3 saatinde yan Mega Kazançlı Saat zamanında eğer anasayfanıza indirim geliyorsa bunu alabilirsiniz elbette.

İyi forumlar.

5. Merhaba ,

x3 çıktığı zaman başka bir tarayıcıdan girebilirsiniz. Yada kullandığınız tarayıcının çerezlerini ve önbelleğini temizleyip girebilirsiniz.

x3 süresi içinde indirimli pencere üzerinden gidip alırsanız etkili olacaktır.

İyi forumlar.

6. iste bende bunu diyorum vaarsa olur

7. SpookS

SpookS User

Merhaba,

x3 kazançlı saati başladğında anasayfanızdaki ekrandan ulaşım yapmanız daha iyi olacaktır.Modumunda dediği gibi çerezleri ve önbelleği temizleyin tekrar deneyin.Farklı tarayıcılardan denemekte de yarar var.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.