X3 BAYRAMDA SADECE 1 GÜN MÜ ÇIKTI??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★D€D€★B€KTAŞİ★ tarafından 7 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam Arkadaşlar, bayram dolayısıyla yapılan kampanya için sadece bir gün mü (pazar günü) x3 çıktı bilgi verebilir misiniz? Bayram dolayısıyla saat 20: 00 de çıkan mega kazançlı saatleri kaçırdım ama bunun bayramın diğer günlerinde de çıkmasını umuyordum, neticede bu bir bayram hediyesi-kampanyası değil mi? bugün 20:00 de çıkmadı Umarım yarın 20:00 X3 tekrar çıkar-X2 çıkarsa hayal kırıklığına uğrayacağım..

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu konuda bizlerin yapabileceği birşey yok merkez tarafından çıkarılmakta.Ayrıca x3 ün bayramla bir ilişkisi bulunmamakta.

İyi forumlar

3. yorum için teşekkürler modum, ben sadece düşüncelerimi forumdaki diğer arkadaşlarla paylaşmak istemiştim. 2008 den beri bu oyunu oynadığımdan x3'ün bayramla ilişikisi olmadığını biliyorum, ama satış stratejisi ve oyuncuları memnun etmek açısından bu tip kampanyalarda x3 çıkma sürelerini daha da kısaltmaları gerektiğini düşünerek bir şeyler yazmak istdim :)

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Düşünceleriniz için teşekkürler bencede olması gereken bir durum biz düşüncenizi ileteceğiz ama çok fazla bir şey değişmeyecek bilginiz olsun.

5. bigpoint in bi kac oyununu oynadım ve maalesef bu tıp konularda bıraz zayıf..

6. Merhaba ,

x3 değil ama uridium alımlarında x4 etkisi çıktı. Yani hem x2 hem x3 aynı zamanda denk geldi. Alımlarda ise x4 katı oldu. Yani 30k uridium alan kişi 30 x 4 = 120.000 uridium almış oldu. Sanırım bayram için yapılan bir şey olabilir.

Maalesef bizlerin de yapabileceği birşey yok maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.