x3 den yararlanma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Gece*Nöbetçisi* tarafından 31 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın modlarım ben bu aksam gemıme 150 bın urı alcam x3 de yanlız katlayıcının cıkacagı saat pc de olmayacagım o yuzden x tam hangı saate cıkıyor o saat arasında x3 de urı cekıcemde bana saat vere bılırsenız sevınırım

2. Hatırladığım kadarıyla akşam saat 8 de çıkıyor.. Ama emin değilim.

3. iste banada emın olan bırısı lazım :( pc basında olsam o saate sıkıntı olmıcakta ıste malesef pc basında olamıcagım ıcın 450 bın ırı alacagıam bosuna 150 urı almayın dıye soyledım kodu alıp o saate msj atsam bır sorun olmaz heralde

4. Bu arada bilgilendirmek istedim. Havale ile x3 alamıyorsunuz..

Keyifli Forumlar : )

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Oyunda online bir arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz çıktığı saatte size ulaşabileceği bir kanal olursa sizin için garanti olacaktır normalde TR saati ile 20:00 ile 21:00 arasında çıkmaktadır yanlız online sayısının en yüksek olduğu bir saat dilimindede çıkabilir her ne kadar kesin bir saat gibi gözüksede söylediğim saatlerde çıkmayabilir.

Gece*Nöbetçisi* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.