x3 etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ╚►MC-ŁØКMΛΠ◄╝ tarafından 17 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi günler iki haftadır x3 çıktığında 45 bin uri çekiyorum ama x3 den yararlanamıyorum neden 135 bin uri geleceğine 45 bin geliyor iki haftadır böyle

2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Hangi ödeme yönetimi kullanıyorsunuz acaba?

İyi forumlar.

3. Mobil

Mobil ödeme yöntemi ile

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Nisan 2019
  4. ana sayfadaki kampanyadan değil de uridium sayfasında ki alışveriş butonundan alışveriş yaptı iseniz, kampanyasız alışveriş yapmış olursunuz. kampanya ekranındaki satın al butonundan alışveriş ekranına gidilmeli. bir ihtimal bu sebep olmuş olabilir mi sizin için ?

5. X3 ün üstüne tıklayarak satın alma işlemini gerçekleştirdim zaten 2 seferdede öyle yapmıştım

X3 ün üzerinde hemen satın al yazıyor ona basarak gerçekleştirdim 2 seferde aynı işlemi yapım ama yine 45 bin geldi

İlk defa x3 çekmiyorum ama ilk defa böyle sıkıntıyla karşılaştım gereği yapılırsa memnun olurum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Nisan 2019
  6. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Lütfen destek ekibi ile iletişime geçiniz. Ödeme sorunlarıyla ilgili konularda destek ekibiyle buradan iletişime geçebilirsiniz.

Konu ile ilgili merak ettiğiniz başka bir soru yok ise konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Ama 45 bin uridiumluk paket yok ki. Sen 15 bin uridiumluk paket almış olmayasın?

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

15 ₺ karşılığında eğer 45.000 Uridium satın aldı iseniz, zaten bu satın alımınız %300 indirim ile katlanmış olarak hesabınıza akatarılmış olur. Normal zamanlarda belirtilen fiyat için 15.000 Uridium ile eş değer paketin satışa sunulduğun görebilirsiniz.

Buradaki konudan gerekli bir çok detaya ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Manitu bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.