Kutlama X3 hartıları otoculardan gecılmıyor Hayırdır scprla ılgılı brsymı gelck

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve G_s_G_s tarafından 27 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. G_s_G_s

G_s_G_s User

Mıllet delı gıbı scpr kasıyor ne gelck yenı bırsymı cıkcak bızede soleyın bızede alıstık artık degısmez bu duzen :D

2. Aria

Aria User

Scarp ile parça yapıyorlar. :D Sayborg için, oradakiler sayborg ve gemi almak için scarp topluyor.

330 scarp gidiyor 1 parçaya :D

Daha sonra kristallon ve kristalinlere koyuyorlar fark ettiysen :)

3. G_s_G_s

G_s_G_s User

etmemmı hayat onlara guzel ver mehterı ver :D

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz gemiler "Scarp" yani hurda istememektedir, gemilerin hiçbiri hurda istememekte bildiğim kadarıyla.
    Merhaba,

Bir etkinlik haberi elimize ulaşmadı maalesef.

İyi forumlar.

5. G_s_G_s

G_s_G_s User

Oto kesım dıyorum ona bırsy demıon etklık elımze ulasmadı dıon sızde kabulendınz daha bas edemıyorsunz :D

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Yani bu, haber niteliği taşımıyor artık biliyorsunuz.

7. -gemi2012-

-gemi2012- User

yani haritalar botçu dolu kabul ediyorsun elinizden bişey gelmiyor kabulleniyorsun yanlış anlamadım sanırım eğer öyleyse bırakın herkes korkusuzca bot çalıştırsın yok olmaz dersen şuan bot yapanların korunduğunu düşünmeye başlarım aksi taktirde tarama sisteminiz bir ......
    yaramıyormu desem acaba

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Ben sadece buradan yazı yazan birisiyim. Sistem falan bize bilgisi geldiği kadar ama ben de, yukarısı da haritalarda botçuların olduklarını biliyoruz. Ha ne yapılabilir kısmı yukarısının çözebileceği bir durum.

İyi forumlar.

9. tikiçocuq

tikiçocuq User

o zaman kusura baka o yukarısının oyundan haberi yok

10. Çok güzel bir cevap vermişsiniz.

11. Şuanda x3 haritalarında Scrap toplayan gemiler var. İmha ediyor sonrasında topluyor. Citadel hız bugun dan tut her türlü açık var. Bu durum varken kimse mavi,kırmızı,obsidyen gibi kutu anahtarı almak için para yatırmaz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.