X3 özel teklifi etkiliyor mu ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SON-OSMANLI-TC-☾☆ tarafından 26 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamün Aleyküm Bayramınız Mübarek olsun... Bana özel uridyum teklifi geldi 120 tl ye 330 bin uridyum ala biliyorum ben yarın saat 8 de x3 te sepete 2 tane 330 bin uridyum atarsam 660 bin uridyum x3 le çarpılcak mı ve ya özel teklifte x3 geçerlimi değil mi onu öğrenmek istiyorum ?

2. X3 geçerli ancak indirim teklifi ilk alıma mahsus, yani 2 tane 330bin uridium almak isterseniz elinize 660*3 = 1milyon 900bin civarı bir uridium geçer ancak ödeyeceğiniz fiyat ilk alım için 120 ikincisi için 180 olur. Toplam 300 lira yani.

3. Ama ben denedim ikitane sepete koydum 240 tl dedi nasıl artış olcak ki

4. Merhabalar,

Size gelen indirim teklifi x saatinde de geçerli bir değişiklik yok.Bu konu ilgili başka sorunuz olursa ben buradayım severek yardımcı olurum.

İyi forumlar

5. Yani şimdi ben sepete iki tane 330 bin uridyum koydum diyelim 240 tl 660 bin uridyum olcak bu 660 bin uridyum x3 lemi çarpılcak yoksa sadece 1 tane aldığım 330 bin uridyum mu çarpılcak

6. İlk mesajımda gayet net bir şekilde gerekli cevabı verdim.

7. ama siz 300 tl diyorsunuz ama seppete 240 tl diyor nasıl oluyor ?

8. Ben **** moderatorun söylediğini size aktarıyorum. Dikkatli okursanız o da 2. alımınızda tarifeden yararlanamayacağınızı söylüyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Eylül 2015
  9. yararlanırsın x3 lede çarpılır

10. Teşekkür ederim k.b ama az miktar yatırmıyoruz kapsamlı anlamak istiyor insan

11. Merhaba,

Link vermek forum kurallarınca yasaktır.

Mesajınızı düzenledim.

İyi Forumlar

12. Sepet sizi yanıltmasın.Özel indirimler bir kerelik alıma mahsustur.İkinci alımda normal fiyat üzerinden hesaplanacaktır.Fakat x3 te 3 katı gelecektir o konuda bir sıkıntı yok :)

13. Merhaba ,

İndirimli özel paket teklifi tek alım için geçerlidir. Sepete 10 kere de ekleseniz sadece 1 tanesi indirimli fiyat üzerinden olur diğer 9 tanesi normal indirimsiz fiyatı neyse o şekilde olur.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.