x3 saatinde

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dadadanista** tarafından 15 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bugun toplam 6m uridium indirim paketi 2 aylik ve yillik viplik cektim 5 m uridiumum kaldi gerisi icin sizce napayim
    gemi ozelliklerim 22 lwl
    5 hangar aegis aegis vega goli citadel
    aegisin 2 tasarimida var
    golide saturnͺ diminisher ve sentinel var daha fazlasina gerek yok:)
    vegada simsek var
    citadelinde 2 tasarimi var
    8iris 1 apis 1 zeus hepsi 16 lwl
    4 havoc 1 herkul
    kiskac guve elmas var
    32 argeyim
    pet 15 lwl kami3 - otoyagma 3 - hammadde tplyci3 - dusman bulucu 3 - gemi tamiri3 - 10tane radar 3lwl - 10 tane kurtarma 3lwl - 5 tane ambar 3lwl pete artik uridium harcamayacagim.
    6 lf4 hepsi 16lwl
    5 hangara yetecek kadar lf3 ve bo2
    evet gemim bu sizce geri kalan 5m uridium ile napayim

lwl yanlis olmus kb yeni fark ettim 21 olacak di

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Mart 2015
  2. __VERYON

__VERYON User

bol bol zeta yap havoclar tamamlana kadar sonrada kappa herkull ıcın bunları yaparken de tahmınım ce 46 47 arge olacaksın zetaya asıl ilk olarak

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bir yandan zeta yaparken 2m uridiumunuzu da kutu açarak kullanabilirsiniz lf4 için.

İyi forumlar.

4. tessekkurler
    eksik gorunen bise varmi sizin gozunuzde ona yoneleyim

5. __VERYON

__VERYON User

dedigim gibi oncelik havoclar anahtar ve gunluk dosya bol mıktarda gelecek. Ve havaclar tamamlanın ca herkullere gec derim lf4 cıkma olasılıgı da var. kendını fullemeden pete yatırım yapma derim suanlık kalsın petın

6. pete zaten uri harcamayacigami belirtmistim bundan sonrada harcamam gibi havoclara gelirsek fulledim yaklasik 4m uri gitti sayilir 35 tane daha yaptim toplam 39da 10 havuc biraz kotu ama degdi bi dunya x4 var :) 900 tane kutu var bunlarida lf4 gununde acacagim artik. Net olarak 1.923.142 m uri kaldi duz hesap 2m uri bide arge 35 oldu okadar 35 kapi 3 arge daha fazla bekliyodum ama olmadi :( vurus ciftle sepli kiskac x4 le 46.471k super bi artis oldu :D havoc %10 filanda baya bi etkiledi

sizce geri kalan 2 m ile kappa yapayimmi. 14-15 tane filan acilir

7. __VERYON

__VERYON User

herkull isityorsan yap derim . ama urini kesinlikle bosa harcama kapı acarken de kullanmadıgın hangarın da ac surekli extra darbe gelmez cephane ve kapı sansın artar

8. tum hangarlar ful altin can sade goli haric. 13m yakin x2 7m x3 1.7m x4 9m sab basladim kapilara 2 tanesi 250kya actim1 herc cikti 2 herc oldu

9. Merhaba,

Önceliğiniz havoc ve lf4 olsun. Zeta yapın. Ayrıca kutulardan lf4 arayın.

İyi Forumlar.

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bence de kappayı açmalısınız hercul önemli.

İyi forumlar.

11. __VERYON

__VERYON User

gayet guzel ilerliyosun yola devam maviş maviş oldugun gun de gelecek :)

dadadanista** bunu beğendi.
  12. eicimde zaten aynen ya bi arkadasdan alacagim vardi 2 yil sonra verdi bende yatirdim baya ilerlettim uri bitti 16 tane actim 5 herc 7 lf4 toplam 13lf4 7 herc 10 havuc 10 iris 39 arge oldum simdi gunde ortalama olarak 160k 200k arasi uri kasiyorum bununla sizce ne yapayim 150 gg bi gunde bide indirimͺ katlayici ve vip var kappaya devammi edeyim sizce

13. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Kaplaya devam ederek hrrcullerinizi fullemelisiniz.Ardından epsilon yaparak lf4 lerinizi tamamlarsınız ya da kronos için kapı açabilirsiniz.

İyi forumlar.

14. saturn tasarimim mevcut yukarida belirtmistim .suan 380k uri var 400tanede gg 3 tane kappa acilir gibime geliyor kappa yerine 4 tane lf4umude 16lwl yapabilirim

15. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Gözümden kaçmış kusura bakmayın :) Bana kalırsa kappa da deneyin şansınızı 3 kappa yapışınızda lf4 de gelebilir .Tabi onun yanında gelmeyedebilir .Ama bana şanslı birisi gibisiniz geldi.

İyi forumlar

dadadanista** bunu beğendi.
  16. Hic onemli degil insanlik hali dalgin olabilirsiniz. cift sansli kronos gununde bir defa daha yapacagim rutbe icin zaten. yarina 500k uri olur camartesi de acarim 6 kapi daha acarim gibime geliyor ins fullenir herkul suan 7 tane 3 tanesi bos gecsede olur raziyim ben mavis mavis ilerliyorum arkadasimizinda dedigi gibi :) lf4 icinde 1300 kutu var fulleyecegim onlarla ondan sonra gelisterecegim artik konu kilitlenebilir yorum yapan herkese tessekkur ederim sizlerde sagolun.

17. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.