X3 Saçmalığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CΛЯŁЧ__ЯΛΞ__JΞPSΞИ tarafından 16 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. x3 te aldığıım uridium x3 bitince normal miktar olarak geldi gülüyim mi söviyim mi gerçi içimden sövdüm ama supporta yazsam ilgilinmicekler biliyorum başka kimlere oldu bu ?

2. Merhaba ,

İlgilenmeyeceklerini nerden biliyorsunuz ? Herkes sizin gibi düşünürse bir sonuç alınması zaten imkansız olur. Gerekli bilgilerinizle durumu support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

REKLAMPANOSU54 ve •*Sehzade*• bunu beğendi.
  3. Merhabalar,

Adminimiz gerekli cevabı vermiş,başka sorunuz yok ise konuyu kilitleyelim mi?

İyi forumlar

4. Ya söyledik ama haksızsınıZ diyorlar

5. Supporttan gelen mesaj ikinci alımınız x3 bittikten sonra gerçekleşmiş diyor. Tek kelimeyle berbatsınız üzgünüm ama böyle ikinci alımımda x3 ün bitmesine 50dk vardı daha sizin siteminiz bozuldu gibi birşey söylemiyorsunuz tabi şimdi ben verdiğim parayla x1 kat uridiumu aldım konu kilitlenebilir zaten normalde telden uridium çekmem acil kutu anahtarı indirimi var diye çektim birdaha asla telefonla işim olmaz paypalla halledicez.

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Üzgünüm bizim yapabiliceğimiz birşey bulunmamakta.Biz oluşan sorunları zaten yukarı iletmekteyiz.Adminimizin de dediği gibi supporttan başkası size yardım edemez şuanda.

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.