X3 Sms yoLuyLa cekiLmesi Gereken urdium servis dışı demektedir.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •MEZOPOTAMYALI• tarafından 15 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SeLam KoLay geLsin teLefon iLe Sms yoLuyLa Urdium ceken ArkadaşLarin Dikkattin Oyun iLe ProbLem vardir Ben Cekip tL LiraLarim Sms hakkına gitti ama servis geçiçi oLarak hizmet veriLmiyor .

evet yardım edecek Biri yokmu ya x3 Saati bitmek üzere

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Haziran 2014
  2. Merhaba ,

Üzerinden zaman geçmiş fakat normal sms ile alım yöntemi mi yoksa paytogo ile alım yöntemi mi ?

Belki yoğunluk yaşandıysa sıkıntı olmuş olabilir.

İyi forumlar.

3. halletim onu geçen haftasonu pazar oldu teşekkür ederim koLay geLsin ama tam x3 zamanında pazar günü akşam saat 8:00'da uridium cekiLecek Saatte BöyLe hattaLarin DüzenLi olarak Kontrolü ve temkinLi OLunmaLi o Gün Bana Baya MaL OLdu uridium Cekene kadar Baya ziyan olmuştur Cep teLefonu yolu ile Cekerken OnayLıyordum ama Sistem hatası deyip durdu Bu tür Durumlarda GörevLi arkadaşLarin görevini En iyi şekiLde yapması dileğiyLe iyiy Forumlar Kolay gelsin

Sağ üste Soru işarettinin Solunda hesap merkezi yazmaktadir orayı tıkladıktan sonra değiştirebilirsiniz kolay gelsin.

iyi forumlar iyi Ramazanlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Haziran 2014
    erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  4. Merhaba ,

Her zaman olan bir durum değil zaten arada sırada sistemsel bir yoğunluktan olabiliyor. Konu çözüme kavuştuğuna göre kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.