X3 sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve REKLAMPANOSU54 tarafından 17 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ya akşam saat20.00 ile 21.00 arası uri çektim uridium saat 9 dan sonra geldi ve çarpılmadan geldi supporta yaZdık bizi haksız çıkarıorlar valla ben şunu diyim burası ölümlü dünya öbür tarafta iki elim yakanızda bunu bilesiniz.....

2. Kolay gelsın.Böyle bir Durum söz konusu deil 3-4 ay önce benimde başıma geldi 48 saat içinde uridium geldi yani bu kadar sıkıntı etmeyin
    Vermeyecek deiller. İyi forumlar

3. Ama sanada ilk baştan çektiğin kadar gelip sonra devamımı geldi yoksa toplu haldemi gönderdiler mesela ben şimdi 30.000 çektim sadece 30 k geldi şimdi benim 60 k yı yollucaklarmı diosun ????

4. Adamlara mail atıyorum. Kanunname ve ödediğim fatura ile (bakın bundan daha sağlam bir kanıt olamaz) sipraişin 21:11 de verilmiş diyor. E fatura burada daha ne

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu konuda yapabiliceğimiz birşey bulunmamakta.Support ile iletişim kurmaya devam etmelisiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

6. تأثير

تأثير User

Bigpoint bu olaydan sonra tamamen çuvalladı. Resmen büyük kazık attınız insanlara bravo.

7. hepsini geçtim artık soğuk su içicem bunun üstüne sprun bizdeymiş gibi cevap ayzıyolarya onu sinir oluyorum modum dünkü x3 le ilgili sizde bir sıkıntı oldumu olmadımı şimdi doğru cevap verin sıkıntı olmuş işte herkesde sorun var support bize düzgün cevap vermiyor verse seve seve yazarız. X3 saatinde aldığımı nasıl kanıtlayabilirim supporta ?

8. x3 vermiolarsa urileri geri alsınlar parayı geri göndersinler

9. Merhaba ,

Forum üzerinden bu tür konularda bir işlem yapamıyoruz. Oyuna müdahale etme yada hesap inceleme gibi yetkilerimiz yok maalesef. Gerekli bilgilerinizle supportla iletişim kurmanız gerekiyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.