x3 uridium olayı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PЯΞδΤIGΞ tarafından 25 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar önümüzde ki ay 2 tane 330bin uridium çekip gemiyi adam akıllı bir şeye dönüştürmeyi düşünüyorum, ancak x3 olayı aklıma geldi ve bu da 2milyon uridium gibi bir rakam ediyor. Şimdi sizlere sorum: Bu x3 olayı nasıl çalışıyor yani nasıl x3 kampanyasıyla uridium çekebilirim? ve 330bin uridium çekmek yerine başka ne yapabilirim?

2. Cloud

Cloud User

Uridium çekmek en temiz iş Cumartesi veya pazar günleri x3 çıkıyor zaten 330.000 Uri oluyor sana 990.000 uri bereket versin :)

3. Anladım, ama bu nasıl oluyor ben onu öğrenmek istiyorum. Yani nasıl x3 kampanyasına dahil bir şekilde uridium çekebiliriz? veya direk çekince x3 kampanyasına dahil olur mu? konuları okudum ancak kafam daha da fazla karıştı :(

4. pazar günü saat 8 de x3 ekranı çıkar ona basınca uridium sayfası gelir ondan sonra normal bi şekilde çekicen (banka havalesi x3 e dahil değil)

5. Cloud

Cloud User

x3 başladığında eğer uridum satın alırsan direkt kampanyaya dahil oluyorsun anında alıyorsun urdiumunu :D

6. Fısıltı

Fısıltı Guest

Mega Happy Hour X3 Katlayıcı Nedir ?

Katlayıcılar uridium alımlarında alacağınız miktarı X*3 değeriyle çarptığınızda çıkan sonuç kadar almanızı sağlayan fırsat promosyonlarıdır.

Örneğin sizde X3 katlayıcısı varken 5.000 uridum alırsanız size ;

5.000
    3X
    =
    ---------------------
    15.000 Uridium verilir. Bu SMS ile alımlarda 5000 ile sınırlıdır. Diğer ödeme şeiklelrinde daha fazla olabilir!)
    Yani fazladan iki 5.000 uridum daha kazanmış olursunuz.

X3 Katlayıcısı ne zaman çıkar ?

Bu etkinlik merkez tarafından çıkartılır ve önceden duyurusu yapılmamaktadır. Daha çok online sayısı yüksek gün ve saatler tercih edilmektedir.

X3 Katlayıcı olduğunu nasıl bilebilirim ?

Mega Happy Hour olduğu zaman Anasayfa'nız,Hangar,Dükkan,Klan,Skylap ta bu resim görünür.
    x3.jpg
    Bu etkinlik Avantaj paketleri ve Premium (VİP) için geçerli midir?

Hayır bu etkinlik sadece havale harici tüm ödemeler ( uridium ) için geçerlidir.

X3 te uridium aldım gelmedi ne yapmalıyım ?

Öncelikle sakin olup ödeme türünü belirtip ve ödeme sorunları başlığı altında Support'la iletişime geçiniz.

Not: Genellikle pazar akşamları saat:20:00 ile 21:00 arası çıkmaktadır.

Keyifli Forumlar.

Cloud bunu beğendi.
  7. Teşekkürler modum :)

8. Fısıltı

Fısıltı Guest

Rica ederim görevimiz.

Keyifli Forumlar.

9. Mod'um bu arada 330bin uridium'dan daha fazla çekemiyor muyuz tek seferde?

10. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

En yüksek uridium paketi 330 bin uridiumdur ama siz bu paketi bir kaç sefer seçerek fazla alabilirsiniz.

örnek resimi kontrol edebilirsinin;
    uri fazla cekme.png
    Keyifli Forumlar.

PЯΞδΤIGΞ bunu beğendi.
  11. tekrar teşekkürler modum :)

12. Merhaba ,

İmza kısmınızdaki resimde farklı oyunlardan karakterler bulunuyor. Forum kuralları gereği başka oyunlar ile ilgili konular yasaktır. En kısa zamanda imzanızı yeniden düzenleyiniz.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.