X3 ve %33 indirim bir arada geldiyse ikiside birden geçerlimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve vaionsonys tarafından 3 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. vaionsonys

vaionsonys User

Bazı günler X3 30 dakikalığına geliyor ama o arada birde %33 indirim paketi geliyo %33 indirimli paketi aldıgımızda x3 onu katlıyormu peki resmide koydum

2. Merhaba ,

x3 zamanı çıktığında 1 saat süre ile kalıyor. Eğer x3 zamanı içinde uridium alırsanız aldığınızın 3 katı gelir. Resimdeki 150.000 uridim teklifi penceresindeki " SATIN AL " butonuna basıp alırsanız 150.000 x 3 = 450.000 uridium almış olursunuz.

Eğer x3 çıktığı zaman pencere gözükmezse tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini silip tekrar giriş yaparsanız açılacaktır. Yada farklı bir tarayıcıdan giriş yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. vaionsonys

vaionsonys User

çok uri kaybeddim çok :D yazık paracıklarıma

4. Merhaba ,

Bilmeden ve araştırıp öğrenmeden bir çok hatalar yapıyoruz. Önemli olan ne kadar erken bilgi edinirsek o kadar iyidir. :)

İyi forumlar.

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Cevaplarından dolayı adminimize teşekkür ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.