X3 X2 Tahminen Hangi Günler Çıkar Ve Saat Kaç Aralarında Çıkar Acaba Yetkililer Yardım Etse.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BARAN tarafından 21 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BARAN

BARAN User

Oyuna yeni başladım ve uridum çekicem bu yüzden x3 x2 yi bekliyorum belirli bir gündemi yoksa başka zamanlardamı cıkıyor yada haftadan haftayamı yardımcı olursanız sevinirim

2. x3 pazar günü saat 8 de çıkıyor aslında .arpanlar konusunda pek bişey diyemezdin eskiden sistem otomatik çıkarıyor x3 bayadan beri pazar günü saat 8 de çıkmaya başladı x2 hakkında pek bi bilgim yok uri çekiceksen x3 ü beklemeni öneririm :)

3. Merhaba ,

Genel olarak Pazar günleri saat 19:00/20:00 yada 20:00/21:00 arası çıkıyor fakat farklı günlerde de çıkabiliyor. Sistem tarafından çıkartıldıkları için ne zaman çıkar kesin bilemeyiz.

İyi forumlar.

4. SORRYAGA

SORRYAGA User

Tr serverlerinde oynuyorsan genellikle x3 pazar günü akşam 20:00-21:00 arası çıkar.Başka serverde oynuyorsan pazar akşamı Türkiye saati le 19:00-20:00-21:00 saatlerinin herhangi birinde çıkabilir...

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

X3 vaktinin belirli bir gün veya saati yoktur.Ancak genellikle oyuncuların online sürelerinin en fazla olduğu gün ve saatlerde çıkmaktadır.

İyi forumlar

-RealMardin- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.