x4 de Kutu Toplatmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve XabLe tarafından 9 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. XabLe

XabLe User

petim 7 lv gorev yapıyorum 2 gune 8 olur x4 de kutu toplatmak ıstıyorum kamufle ıle koseye saklanıp peti aktıflestırıcem tek yapmam gereken bu galiba ama soyle bı sorun daha var ben hesabı 30 sanıye haraketsız bıraktıgımda yenıden baglan dıyo sureklı bu hata netle mı alakalı yoksa oyunun ıcerıgımı toplatanlar sureklı haraketmı edıyo yanı sabahları ıste oluyorum bos vaktım cok aksama kadar hesap acık kalsa yenıden baglan dıyo sureklı nasıl halledıcem ve bunu yapmak ıcın petımde ne olması gerekıyo kutu toplama 3 modulunun dısında extra bısey gerekırmı ?

2. kopma sorunu herkeste oluyor eğer 15dk(bildiğim kadarıyla) hareket etmesse gemi otomatik olarak oyundan düşüyor

3. Merhaba ,

Sık sık bağlantı kopmalarını gerekli yere ilettik fakat henüz bir bilgi gelmedi. Yani bir güncelleme mi yoksa hata mı bilemiyoruz. Normalde önceden 15-20 dakika hareketsiz kalınca bağlantı kesiliyordu şu anda daha kısa sürelerde oluyor.

PET'inizin en az 8 seviye olması ve 3. seviye modül + protokollerin açılmış olması çok daha iyi olacaktır. Aldığınız modül ve protokoller 3. seviye olursa çok daha iyi verim alırsınız.

İyi forumlar.

4. XabLe

XabLe User

peki toplayan ınsanlar nasıl topluyolar sureklı gezıntı halındemı ? yada sureklı dakıkada bır bakarak mı oyuna ? ve bu hata ne zamandır cozulmeye calısılıyor

5. Merhaba ,

Normal koşullarda belli aralıklarla oyuna bakıp gemiyi hareket ettirerek pet'e toplatıyorlar. Hem kendisi hem PET'ine toplatanların dışındakiler ise maalesef bazı illegal programlarla toplatıyorlar. Tespit edildiği zaman süresiz hesap kapatma cezası almaktadırlar.

İyi forumlar.

6. XabLe

XabLe User

bot olayını dusundum aslında yasal olmadıgını bıldıgım halde ama emek olmıcak dıye ne google da aradım nede bısey yaptım yanı emek olsun bırazda oyle ıstıyorum ama bu sorunun cozulmesı şart ve tarayıcıdan degılde artık bence downloadla oyunun gelısmesı lazım launcher uzerınden oynarsak belkı bu tarz hatalara cozum gelebılır dıye dusunuyorum

7. Merhaba ,

Launcher ile çalışan ve indirmeli hale gelse bu sefer indirilmesi gereken dosya boyutu büyük olacaktır. Oyuna ilaveler yada güncellemeler yapıldığı zaman da ayrıca yükleme yapılacak. Yani manuel güncellemeleri yapmamız gerekir. Bir taraftan iyi gibi gözükse de tarayıcı üzerinden oynanması hem daha az uğraştırıyor hem de hemen hemen bir çok yerden oynama imkanı veriyor.

İyi forumlar.

8. XabLe

XabLe User

Doğru düşünüyosunuz Hem tarayıcı üzerinden Oynanıp hemde launcher uzerinden oynanabilir mesela cunku dıkkat ettım pc ne kadar ıyı olursa olsun net sevıyene gore kasmalar tarayıcıya gore kasmalar falan oluyo videolarda arkaplan droıtler falan sanırım bu yuzden kapalı güzel bi pcm var özellikleride gayet iyi ama 10 15 gemı yan yana geldıgınde bı savas meydana getirdiginde kasma yapıyo buda pcden degıl netten kaynaklanıyo en azından ındırılerek manuel guncelleme yaparak oyunun savas modu gıbı bı moda donusmesı gerektıgını dusunuyorum gorsel yenılıkler daha gercekcılık bu sayede netten kasma degıl fps den kasma yasanır heralde en kotu yanı tamamen net tarayıcı degılde pc ye baglı olarakta delay kasma donma vb seyler olur ve tarayıcıdanda aynı gorsellıkte devam edılebılır oyunun 2 grişi olması oynanabılırlık acısından gayet ıyı olabılıcegını dusunuyorum

9. Mr.User

Mr.User User

Darkorbitin yapması gerkenı ben yapıyorum ve *3 mermım bitti. 4-*de ki gemi ve pet leri kese kese:)
    Bari *2 mermisini kredi ile yapında onunla kesim...

Darkorbite güvenin onlar yakalar sonra serbest bırakır. Tıpkı daha evel bize guvenin diyip yaptıgı gibi.

Sonrada kullanmayanlar olarak kendimizi tuhaf hissetmemizi sağlar...

*** gecen gün Muhtesem Yüzyılı seyrediyorum. denk geldim işte bir anına. Sahne şöyleydi.
    Padişah yemin etmiş (veya söz vermiş) ve bunu yapmak istemiyor. Birinin kellesini kesmeyecem demiş ama kafayada takmış:)
    Akıl alıyor bir üstaddan.
    oda kuran-ı Kerimi acıp Ayet okuyor.
    Ve yorumluyor.
    İnsanlar uyku halleri bir nevi ölüm halidir. dolayısıyla uykudayken Dünyada olan bitenden sorumlu değildir. Dolayısıyla Padişah uyurken o kişinin kellesi giderse Padişah yemininden sorumlu tutulamaz. Neden UYUYOR:)

4-*deki arkadaşlar Darkorbitin seyirci kalmasından dolayı bol bol urı cephane toplıyıp duruyorlar.
    uyurken bunu yaptıkları için Harama el uzatmamış oluyorlar.

İçleri rahat olsun:)))))

Saygılarımla...

NOT: Darkorbit sende söz verdin ama uyudugun için hakkımı yememış sayılıyorsun senelerdir bunlara Göz yumarak...

Mr.User

10. Merhaba ,

Bu zamana kadar yapılmadıysa bir bildikleri vardır. Bir çok defa indirmeli olsun v.b. şeklinde konuları merkeze ilettik. Artık bundan sonrasını merkez bilir.

Bizler iletilmesi gerekenleri iletiriz ve hemen hemen her hafta bu tür konuları ekliyoruz. Yaptırımlar bizlerin dışında biz şunu bunu banlayın diyemiyoruz. Fakat dediğim gibi raporlayıp merkeze bir çok şeyi iletiyoruz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.