X4 demaner

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 29 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

Arkadaslar demanerlere 8 normal lazere gore 4 kat fazla vuran lazer rsb gibi yoksa ucb gii yani sureli mi degil mi bir de isabet orani ucbye gore daha mi az bir de ucbden tek farki demanerlere fazla vurmasi mi??

2. x4le aynı fakat demanere daha fazla vuruyor. İsabet oranının değişeceğini düşünmüyorum argeye bağlı değişmekte.

3. senberk99

senberk99 User

Tesekkurler bir de mod cevaplasa kapattircam benim sorum ucb ile arasindaki gorunus ve demaner disinda bir fark varmi bekleme suresi varmi yoksa ben ucb ile de bu X4 vuranla da nornal dusmana ayni ve ayni isabetli mi vururum(ortalama)

4. Merhabalar;

Demenuer etkinliğine özel çıkan merminin adı Rb-214 dür.Bu mermi demenuere özel 8 kat daha fazla hasar verme özelliğine sahiptir.Demenuer haricindeki npc lere 4 kat fazla vurma özelliği bulunmaktadır.Bu mermiyi kullanırken normal x4 gibi sürekli atış yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Süre yok devamlı ateş etmekte. Lazer isabet oranını değiştirmez ama yinede yetkili cevaplarsa iyi olur.

6. senberk99

senberk99 User

Serfric ve cakir moduma tesekkurler kilitlenebilir

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

senberk99 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.