Öneri X4-DÜKKANDA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -qweugeqwe- tarafından 21 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ucb-100(x-4) dükkanda olsa nasıl olur hemde rsbden daha düşük bi fiyata ????

1. OLSUN

40,7%
  2. OLMASIN

55,6%
  3. KARARSIZIM

3,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba x4 dükkanda olsa nasıl olur :)

2. Merhaba ,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Şubat 2015
  3. Ben olmaması görüşündeyim o kadar uğraşılıyor , kapı yapılıyor.

Gelişmekte olanlar nasıl alcak filan derseniz yapılması gereken yeni lazer türünün çıkarılıp yaratıklara 2x , oyuncular 1x veya 1,5x hasar vermesi ve bu türün kredilik olması.

-1

4. çoğu kişi kapıyı x4 yapmak için kullanmıyor sıralama ve rutbe için yapıyor zaten x4 değerinde hasar veren cephane var zaten dükkanda yeni çıkan cephane oda aynı işi görüyor 4x gibi gemilere 4 kat veriyor ne gerek var x4 dükkanda satılmasına

5. Kapıyı sadece x4 yapmak için kullanmıyorlar olabilirler ama çoğu kişi kullanıyor.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Açıkçası ben kapıyı sadece x4 ve şeref puanı için yapıyorum.Bu durum her ne kadar bana yarar sağlasada olumlu bakmıyorum.Fazla elit sahibi olunması dengeleri bozacaktır.Sürekli hedef alınan yeni başlıyanlar veya oyun düzeyinde geri kalanlar daha çok hedef alınacaktır.

İyi forumlar

BlackGhost™ bunu beğendi.
  7. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

X4 zaten dükkanda var ama görünümü x4 olarak değil. Demaner etkinliğinde demanere 8 kat diğer şeylere 4 kat vuran lazer arada satışa çıkarılıyor. Fiyatı 5 uridium oluyor. Tek farkı görünümü.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  8. Görünümü o kadar da önemli değil.

9. HTC_ONE_M8

HTC_ONE_M8 User

Cephanenin kolay bulunabilir olması bence kötü olacaktır. -1

10. rGn

rGn User

aynen öyle x4 zaten dükkanda var rsb ile yan yana geliyor. bence konuyu kilitleyin :)

11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

kapi yapilmaz kapinin en asil amaci beyaz sonra lf4 rutbe seref tp herkul havoc...bunlar satisa cikarsa oyun durur.

12. saçmalamayın kardeşim ya bi saçmalamayın bi x4 ümüz var onuda dükkana koymayın :mad:

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.