X4 Günü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheGameR159 tarafından 14 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

X4 gunu bu hafta icersinde...

1. Olsun!!!

2. Olmasın :(

3. Izmirliyim

Birden fazla oy kullanılabilir.
Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim gibi bir çok kişi belki de uridium almak için X4 u bekliyor. Fakat X4 günleri kurban ve cadılar bayramında olmuş en son. Yani ben öyle okudum. X4 günlerinin sıklığı arttirilsa mesela X3 her pazar olurken X4 her ay olsun. Her ay saat 8'de ,zaten 8 de oluyor, yani herkesin oyuna rahat rahat girdiği saatlerde olsun da herkes rahat rahat uri çekebilsin. Aslında iyice düşününce oyunun cılkı çıkacak gibi. Sayın yetkililerden rica ediyorum lütfen bu hafta içersinde 1 X4 günü yapın da AEGIS'ime kavuşayım bitsin artık bu çile.

İyi forumlar...

2. Merhabalar,

Dilerim beklentinize en kısa sürede ve en kolay şekilde ulaşma şansı bulursunuz.

Keyifli forumlar

3. Olur mu en kısa zamanda :( Bu hafta falan?

4. DraydiBoy

DraydiBoy User

İzmirliyim :D ne

5. anketi beğenmedim.ben gastamonuluyum seçeneklerde yok..

6. Aliens

Aliens User

Ben İzmir'liyim gerçekten de. Orada herşeye karşıyım demek istemiş. Çünkü İzmir'liler herşeye karşıdır. Ve bende o seçeneği işaretledim.

7. kaç tane izmirli var diye merak ettim çünkü, ben izmirliyim

8. hep saçma sapan konular açıp trollemeye çalışıyorsun teprik ederim açıkcası büyük başarı..Çünkü modlar bu trollemelerinin farkına varmıyor. :)

bir önceki konundada

pasta severim diye şık eklemiştin bunda izmiriliyim bir başka seyde ne yapıcan acaba..Yinede konunun destek almasını istiyorsan saçma şeyler ekleme derim ;)

9. Merhaba ,

Siz öyle düşünüyorsun diye öyle mi oluyor ? :) Yani konuyu açan arkadaş böyle konular açarak ve şıkların arasına böyle şeyler ekleyerek görevlileri Trollemeye çalışıyor. Dediğiniz gibi de görevliler bunu anlamıyor. :)

Siz çok fazla bilim-kurgu filmi izlemeyin bence :) sağlığa zararlı gözüküyor.

İyi forumlar.

TheGameR159 bunu beğendi.
  10. Bilim kurgu film izlememle bu yazıyı yazmamım ne alakası var ?

Gayet iyi niyetli bir yaklaşım yaparak modları ve üyeleri trolleme dedim :)

Ki'Trollediğide ap açık ortada..Eğer birşey sormak isterse onu düzgün şekilde sorup düzgün bir şekilde yardım bekler.Şıklara yok izmir yok adana yok danimarka yok pasta gibi seçenekler eklemez diye düşünüyorum (kendi düşüncem) :)

Ha mod olan sizlersiniz sonuçta benim karışma yetkim yok...Zaten bir sorun oldunmu verirsiniz cezasını :) Sadece kendi fikrimi belirttim.

Son olarak'ta sizinde kurtlar vadisi'ni fazla izlememenizi öneririm :)

GREED bunu beğendi.
  11. Merhaba ,

Biraz fazla hayal gücünüz var ondan söyledim. Kuralları bire bir uygulasak forum çok sıkı , her şeye ban atılıyor v.b. şeyler yazılır esnetiyoruz trolleniyor oluyoruz. :)

Neyse gelelim kurtlar vadisi konusuna :) 12-13 senedir izlemiyorum. :D

İyi forumlar.

12. anakin5555

anakin5555 User

Olsun güzel olur :) +1

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.