X4 için kapı önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 18 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Merhabalar;
    Arkadaşlar x4 kasmak için hangi kapıları yapmam daha mantıklı olur ? Sınırsız Uber görevini bitirdim 10.000 gg var. ayrıca 2-3 hafta boyunca palladium toplamayı düşünüyorum daha sonra kapılara saldıracağım.
    Şimdi X4 kasmak için pazar günleri hades mi dönmeliyim? Yoksa ABG mi dönmem daha mantıklı olur.
    Yorumlarınızı bekliyorum.

2. tryhardD

tryhardD User

ABG'den şaşma uzun sürecek ama en karlısı

3. ateistkeci

ateistkeci User

A-B-G dönersen her 3 kapıyı tamamladığında yanlışım yoksa 120k kadar x4 alabilirsin ayrıca gelecek olan Uridiumu da eklersek bayağı A-B-G kapısı yapabilir ve bayağı x4 kasabilirsin

4. BlueSparkk

BlueSparkk User

Cevaplarınız için teşekkür ederim :) o zaman pazarı beklememe gerek yok ben şimdiden başlayayım :)

5. ateistkeci

ateistkeci User

Ben olsam şeref için Pazar günü yapardım :D

6. Kolay gelsin :)

7. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Bence de en karlısı aby dönmek olacaktır. Haftasonları indirim paketi satın almanız halinde durmadan abg dönerek uridiumda çok az da olsa kar bile edebilirsiniz:D ve pazar günleri de şeref tp x2den yararlanarak geminize rütbe kasabilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini de talep edebilirsiniz :D

İyi forumlar dilerim :).

8. Aliens

Aliens User

Tek başına dönüyorsan ABG dönmeni ama güzel ve seri bir grup bulursan Hades dönmeni öneririm. Hades ile x4 atarak dahi x4 biriktirebilirsin.

9. BlueSparkk

BlueSparkk User

Konuyu kilitleyebilirsiniz teşekkürler :)

45 parçadan oluşuyor, kapı sonunda bize verdiği x4 sayısı 10.000. bence aşırı gereksiz alpha34 parça 20.000 x7 veriyor. :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Şubat 2020
  10. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederiz, isteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.