x4 İle Tek İnvoke Kesilebilir mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Labtek38 tarafından 19 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Labtek38

Labtek38 User

X4 kullanarak aşağıdaki şartlarda tek başıma invoke kesebilir miyim?
    48 prometius lazeri (16 seviye)
    Promerium besleme
    çift saldırı desteği
    pette full anti uzaylı protokolü (seviye3)
    Gemi Cyborg
    roketatar ve 10 diroid seviye 16
    Burgu diroid düzeni
    spartanlar tam
    enerji transferi teknolojisi kullanılacak

Aslında asıl soru şu invoke yaklaşık 25-30 k arası vuruyor yani ben de yukarıdaki yazılanlarla ile 300 k vurabilir miyim? 300 k vurursam invokun verdiği hasarı tamamlayabileceğim çünkü. çift saldırı olmadan ve lazerler gelişmeden önce x4 ile sınırın altında kalıyordum a bl ye geçmem gerekiyordu arada.

2. Merhaba,

Hesabımda 20 pro lazeri var. X4 ile aynı şekilde 200.000 e yakın vurabiliyorum. Bu beni,m hesabımda kurtarmıyor. :) İnvoke vuruşları eritiyor ama sizin hesabınızda rahatlıkla kesebileceğinizi düşünüyorum.

İyi Forumlar.

3. Kurtarır. Kesebilirsiniz.

4. Labtek38

Labtek38 User

Evet çok kestim. Fakat denemediğim 2 nokta vardı. Hiç çift saldırı desteği alarak denemedim ve lazerleri geliştirdikten sonra hiç denemedim. önceki kestiklerimde arada A bl lazerine geçmem gerekiyordu . Fakat bu lazerin maliyeti bana ağır geldiği için kullanmak istemiyorum. Abl ile kesersem nerdeyse hiç bir kazancım olmuyor (şeref ve tp dışında)Lazerler şu anda 15. seviyede birkaç hafta içinde kendim de deneyeceğim zaten. Fakat merak ettim bu şekilde kesen var mı diye.

5. 35 prom var.hastalıklı lazer yüzde 10 vuruş gücünü de koy.halka droit düzeniyle başla enerji transferini de aç.rahat.kasersin.ben çok kestim.ama düşmanlara dikkat.avcıyken av oluyorsun..

6. Taktiğimi direk vereyim size faydalı olması için.

Hafif konfiniz full hız diroitler full kalkan, pete radar protokolu koyarsınız.
    Diğer konfi full hız diroitler full lazer, pete saldırı protokolu koyarsınız.

Lazer dolu olan konfide burguya geçip, enerji transferi açıp saldırın. İnvokedan impuls doğacak. Onlardan kaçmak için invoke etrafında dönüp durun. Koyduğunuz hızlar burada işinize yarayacak. Hızlıca etrafında döndüğünüz için sadece invoke size vurabilecek. Enerji transferi ile de bu canı geri dolduracaksınız zaten.

Patladıktan sonra kalkanlı konfiye geçip düşen kutuyu alın. Canınız azalmasın diye kalkanlarınız işe yarayacak sonra direk diğer invoke'a gidebilirsiniz.

7. TheEndGame

TheEndGame User

kesemeyebilirsin proları 20 level yap yada 48 tane daha koyabilirsen garanti olur bu arada pet protokollerinide 4 seviye yapmaya bak zorlanmadan kesersin bi ihtimal.

8. yaratıgın cigerini bile sökersin kardeşim