x4 lazer

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HAYAT tarafından 28 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. HAYAT

HAYAT User

X4 lazeri nasıl birkaç milyon kasabilirim acaba abg dönerek çok fazla kasılmıyor gemim full vip var ama betada talonlara gammada sibelon talonlara sıkıyorum ondan çok fazla kazanamıyorum millette baya var ama merak ettim nasıl kasabilirim ?

2. Köşedeki nalburdan alabilirsiniz. :) Şaka bir yana x4 biriktirmek için kapıda x4 harcamamanız gerekiyor. Kapıları x2 - x3 ile bitirmeye çalışırsanız x4 cephaneniz artacaktır. Ya da sıkı bir dostluk kurup (kim ola ki!) cubikon mezarlığında (gizli harita) toplayabilirsiniz. Başka türlü biriktirmeniz pek ihtimal dahilinde gözükmüyor. Bu konuda başka fikri ya da formülü olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlar umarım. Belki de bazıları, evinde kendi x4'ünü üretiyordur. Malum DarkOrbit fiyatları arttıracağını açıklayınca, insanlar bu duruma yönelmiş olabilirler.

HAYAT bunu beğendi.
  3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba

Ucb-100 cephanesin biriktirmek şahsen kullandığım yöntemler bunlar:

• Alfa, beta ve gamma kapılarını x3 lazerini kullanarak bitirmek,
    • Haftasonları Hades kapısın x3 lazeri ile yapmak (buna izin vericek bir grup bulmanız gerekebilir),
    • "Sınırsız Uber", "Kökünü Kururtma" ve başka görevleri bitirmek,
    • Gizli haritada avantaj kutusu toplaymak ( bu haritasında toplayabileceğiniz maksimum Ucb-100 cephanesi 100.000 ' dir),
    • Demaner etkinliğinde Rb-214 cephanesin ödül olarak kazanmaya çalışmak ( bu cephaneyi Ucb-100 yerine kullanabilirsiniz),
    İyi forumlar.

4. HAYAT

HAYAT User

x3 de pek yok 1m kadar var kapı açarken mi kasıyorsunuz onu ? cok vermiyor kapı açarken

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sürekli kapı dönerseniz MCB-25,MCB-50 ve SAB-50'i cephanesini harcadığınızdan çok daha fazla kasarsınız.

Iyi forumlar.

6. SUPMEOMNE

SUPMEOMNE User

dostum kapıyı hiç pet le yapmayı denemedin mi :) ben hiç lazer sıkmıyorum sadece petle yaparım

7. HAYAT

HAYAT User

Dostum alfayı döndün diyelim beta veya gammada talonlara sibelona full petle kaç saatte dönersin ama ?

8. SUPMEOMNE

SUPMEOMNE User

hiç sıkıntı yapmadım daha 16 lvl 10 iris 13 lf4 üf alfa beta gama yıda petle döndüm :)

9. HAYAT

HAYAT User

Kaç saatte ama :)