x4 lazeri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -emir_turker1201- tarafından 27 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sizce olmalımı?

1. evet

oy sayısı 2
    8,7%
  2. hayır

oy sayısı 21
    91,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamun aleyküm öncelkle söyle br şey var olursa gayet güzel olur x4 lazeri sadece kapılardan ve bazen görevlerden gelebiliyorya bu lazeri markete cephane bölümüne gelse atıyorum 20.000 tanesi 10 tl olabilir böyle bir şey düsündüm aslında bugün rüyamda gördüm bunu :)) böyle bir şey olablirmi?

2. Bence olmamalı, x4 lazeri bir çok kaynaktan elde edilebiliyor ve gerçek parayla da satın alınabilirse x4 lazerleri milyonları bulanlar olacaktır, baskınlar artacaktır ve süresi uzayacaktır, -1.

SnowLeopard ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. bencede rsb x3 sık x4 yoksa -1

4. Çok fena çoook. Altınbaş bile yapmıyor bu kafayı, nerden buldun bakiyim bana da öner

5. Eyuplu3

Eyuplu3 User

baskına mı gidicen :D yapma zaten gelenler bol bol rsb ile x4 atıyor birde bunun sayısını artırma:D

6. DraydiBoy

DraydiBoy User

saçma -1

7. -onur5000-

-onur5000- User

Baskınlar çok fazla ve x4ler milyonları bulur olmamalı -1

8. Ancasin

Ancasin User

Cephanenin direk parayla satılmasına karşıyım. Üstelik x4 lazeri kapılara özgü bir lazer, ganimetten gelen 3-5 lazeri saymazsak başka yollardan elde edilemez; ve böyle de kalmalı bence. Arkadaşlarla hemfikirim. -1

9. x4 ler milyonları bulur diyenler saten milyonlarda : ) aslında şuanda dolaylı da olsa x4 parayla alınıyor şöyleki cebi dolu oyuncular indirim paketi+ 1-2m uri çekip hepsini kapılara yatırıyor ve buda onlara x4 uridum ve sıralama olarak geri dönüyor :)

10. Baskınların artacağı düşüncesi bir bakıma doğru . Hiçbir şey rsb-x4 karışımı kadar başarılı olamaz . Bu nedenle UCB lazeri olmayanların bir kısmı baskına gelmeme kararı alabilir . Mesela dün baskına gittim 70k UCB yi harcadım 2 gündür palladium topluyorum kapı ve cephane için 1m den aşağıya inince biriktiriyorum 1m den fazla olunca NPC , oyuncu ne varsa sıkıyorum :) hem bu lazeri o kadar kolay bulmak hiç iyi olmaz.

11. bencede olumsuz TL KARŞILIĞI OYUNDA İLERLEMEYE KARŞIYIM. -1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.