x4 rsb kıtlığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ._Batur_. tarafından 11 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ._Batur_.

._Batur_. User

Bişey merak ettim bu oyun savaş oyunu deilmi neden biz rsb ve x4ü mumla arıyoruz indirim yapın artık savaşalım arkadaşlara vs atalım diyorum hepsinde aynı cevap elitim az bu ne ya.

2. *Soulfly*

*Soulfly* User

oyun zengin yada hilecilerin oyunu. biz ancak krislerle vs atarız x2 ile :) dünya adaletsiz.bu oyundamı adalet bekliyorsun. vakit geçir gitsin gerisini salla.

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Kapı yaparak x4 elde edebilirsiniz. 350 bin uridium biriktirip indirim paketi ve vipiniz varsa bu fiyata 100bin rsb alırsınız. Bu kadar rsb ve kapılardan gelecek x4 savaşmaya yetecektir ama oyuncular olarak hep daha fazlasını istiyoruz değil mi:)

İyi forumlar.

___siyah___inci___ bunu beğendi.
  4. lllecelll

lllecelll User

350 k.uriye 100 k. rsb sizce pahalı değil mi bu oyunda uri kasmak zor uri fiyatlarıda pahalı darkorbit bi indirimi bize çok görüyor byle yapan birine kişinin hesap kitap yapması gayet normal.

5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bence hiç pahalı değil. Oyunda uri kasmak da zor değil. Low kapısını yapın mesela seri seri yapınca uri nasıl birikiyor anlamazsınız bile. Low yapmadınız diyelim. Gidin boss kristallon kesin. Cubiden daha seri uri kastırıyor.

Sizler kişisel olarak indirim istiyorsunuz bana göre. Şöyle düşünün oyunda herkes aynı derece güçlü herkesin cephanesi var. Ne anlarsınız oyundan? Ben şahsen herkesin eşit olmasını istemem. Bunlar oyuncu olarak fikirlerim.

İyi forumlar.

6. Prophecy

Prophecy User

Bunu oyuna yeni başlamışlara yapmalarını da ve 24 saat baskın yapan en az 200k vuran düşman şirketlere de anlatır mısınız? Ben de herkesin eşit olmasını istemem ama belli bir kesimde milyar seprom-ucb-rsb olsun da istemem.

7. Prophecy

Prophecy User

Oyunu oynamıyorsunuz orası kesin. Bir ara girin bakın baskında 200-300k ile tek yemenin tadını bir alın ondan sonra burada boss tallon kesebilirsiniz dersiniz. Milyonlarca uridiumla fullenilen bir oyundan bahsediyoruz şurada ve 3 kuruş uri kasmak için bir insan 30 kere ölüyor. Neresinden zevk alınıyor bu işin?

TC-laz bunu beğendi.
  8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

İşte o belli kesimin kim olduğunu biliyorsanız hepimiz gibi supporta şikayet etmelisiniz. Yeni oyuncular hakkında yanlızca şunu söyleyebilirim. Bizimde yeni başladığımız dönem oldu üstelik o zamanlar baskınlar daha çoktu ama yinede gemimizi geliştirebildik.
    Boss kristallonun darbesi cubiden daha az. Burada yaratıkların darbe puanları ve diğer bilgileri mevcut. Bir x-6 haritasında 4 tane cubikon var. Hepsini kestiğiniz zaman beklemek zorundasınız yenilerinin çıkması için. Boss kristallon öyle değil kesildiği an yenisi çıkıyor.

Ayrıca şunu da eklemek isterim. Nasıl daha hızlı uridium kasabildiğiniz sorusuna mod olarak cevap vermeyebilirim. Diğer oyuncular fikirlerini yazabilirler. Yinede ben kendi fikirlerimi eklemek istedim. Uygulayıp uygulamamak size kalmış.

Oyunu aktif şekilde oynuyorum, o 200-300k vuran hesaplardan biri de benim. Gemimi o hale getirebilmek için de çok uğraştım emek harcadım. Kusura bakmayın ama 3 kuruş uri için 30 kere patlamazsınız. Bir haritada kesildiyseniz diğerine gidersiniz. Hepsinde kesiliyorsanız low yaparsınız. Oda olmadı paladyum toplar en kötü kamuflenizi takar kutu toplarsınız. Her şekilde gemiyi kasmak mümkün.

İyi forumlar.

9. ._Batur_.

._Batur_. User

Oyunu nasıl oynuyorsunuz siz adamda milyar x4 rsb ben ise 100k ylami savaşacam 350k uri diyosunuz savaştan cok talonlarlamı uğrasayim oyun zaten para olmus her hafta duzenli cekiyoz zaten rahat olun o konuda :) ama hakkınıda verin

10. Aliens

Aliens User

Üzgünüm ama yanılıyorsunuz, ikisinin de DP birdir. 400.000x4= 1.600.000 DP Boss Kristallon. Cubikon= 1.600.000 DP. Sizin dediğiniz ??? haritasındaki Cubikon'un DP'sidir.

lllecelll bunu beğendi.
  11. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

NPC GörüntüsüNPC AdıKonumDarbe PuanıKalkanlarOrtalama HasarHızÖDÜL:
    Tecrübe
    ŞerefKrediUridium
    [​IMG]Boss KristallonX-7 / 4-51,600,0001,600,00013,350 - 17,800250204,8001,0241,638,400512
    [​IMG]CubikonX-61,600.0001,200,000Hasar Yok30512,0004,0961,638,4001,024
    NPC'ler ile ilgili SSS'imiz buradadır inceleyiniz.
    Oyuna para yatırıp yatırmamanız benim için birşey ifade etmiyor, ben forum yetkilisiyim, size tavsiye verdim uygulayıp uygulamamak size kalmış.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Temmuz 2018
  12. Aliens

Aliens User

Bu görseli bırakayım da S.S.S. konusu netlik kazansın. :) Yani en güncel ve doğru olan benim dediğim gibi görünüyor. :)

13. Darky

Darky User

Demek uri fiyatları pahalı değil. zam istiyoruz o halde. Cidden bu görevlilerin bu oyunu oynamadığını düşünüyorum. O söylediğiniz 350 bin uri için 80tl para vermek gerekiyor ki oda x4 var ise. vip + indirim derken 100tl oldu. şimdi savaşacak birine 100 bin rsb kaç gün gider? Kasılma konusunda haklısınız 3 kişi 12 saat boyunca low yapsa o uriyi yapar, Ama dedigim gibi fiyatlandırmalar hiç normal değil.

14. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Gerekli düzenleme yapıldı. İlginize teşekkür ederiz.

İyi forumlar.

15. 200 300 k sıkmakla olmuyomuş demekki valeyardcım. Destekli at bundan sonra.

._Batur_. bunu beğendi.
  16. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

200-300k sıkınca o aradaki 400 bin darbeyi fark edemiyoruz.:)

İyi forumlar.

17. lllecelll

lllecelll User

benim demek istediğim darkorbit uridium fiyatlarına zam yapmayı iyi biliyor kendi çıkarı için çoğu şeyi
    yapıyor. oyuncuya yönelik birşey yok fikrini benimseyen yok konu sadece indirim olsa neyse ayrıca indirim konusunda benimle aynı fikirde olan birsürü kişi var onuda biliyorum, darkorbit oyuncularını sağmayı bıraksın bir an önce; söyleyecek o kadar şey var ki neyse...

cubi tallona göre daha iyi 2 katı uridium veriyor

18. Aliens

Aliens User

Tabii ki. Ve istatistikleri de bir gördüğünüz gibi.

19. yahu rigel beni de alın sizin klana istek atıyorum kabul etmiyorsunuz tamamo kadar elit değiliz de yani :) mamma.mia. ben :)

20. Aliens

Aliens User

Üzgünüm, Kaya'dan çıkma kişileri almıyorum. Bu arada konunun dışı yorum yapmayalım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.