X4 SORUNU ACİLLL . !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ßü¢üŔiχ tarafından 11 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba modlarım Bayram tarifesinde x3 geçerlidir dediler ve pazar günü uridiumlarımız x4 şekilde gel ben 150.000 uridium çektim fakat 1 hercules vede 750 gg geldi bunun 3 veya 4 katı gelmesi gerekiyordu x3 ile kullanılabilir denmişti lütfen yardımcı olunuz . :/

2. x3 zamanı kullanılabilir lakin ödül 1 kez gelicek dendi forumda bir çok kez ,yani bir sıkıntı yok

ßü¢üŔiχ bunu beğendi.
  3. Kardeşim x3 de geçerlidir dediler ama ?

4. x3 zamanı alırsanız uridium 3 kat gelicek ama ödüller 3 kat olarak gelmeyecek diye 3-4 konuda açıklama yapılmıştı biraz daha forumu takip etmek lazım

5. teşekkürler krdsm

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle Konu başlığının tamamını büyük yazmayın , bağırmak anlamına gelmektedir , etik değildir ve yasaktır.

Ek olarak Yeni kurallar gereği ; ACİL, ACİL İÇERİ , ACİL BAKIN , ACİL YARDIM gibisinden başlıklar ile açılan konulara cevap verilmeyecektir.

Lütfen sorunuzu özetleyen konu başlıkları seçiniz

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.